|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   vzglavniki
12.10.2011 14:48:54   
gojska
Prosim, za nasvet katere oz kakšne nove "pouštre" naj kupim?
Izkušnje in priporočila.
Hvala
lp gojska
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: vzglavniki
12.10.2011 14:54:12   
malaMravljica
Definitivno takega, da lahko das prati tudi samo prevleko vzglavnika in ne samo tvojo prevleko potem in takega na zadrgo, da polnilo sama das ven in ga tako prilagodis tvojemu okusu. 

(odgovor članu gojska)
Neposredna povezava do sporočila: 2
14.10.2011 8:59:09   
Poka
A misliš za na kavč al za spat?

Za spat sem jaz bolj ozbirčna in ni šans, da kakega drugega kot tistega s puhom - če grem kam, tudi v hotele, si svojega zraven nesem user posted image In ko sem kupovala nove, sem našla samo 1 takega na internetu, cela srečna user posted image ker jih nikjer nimajo... če katera ve, kje jih imajo, naj pove, ker jih bom kupila za par let naprej, ker se mi zdi, da to bolj kot ne ne delajo več, imam občutek.

Tako, da kaj pa tebi paše in kaj te zanima, barva, oblika, material... pa ti veš. jaz sem kot oan princeska iz pravljice na zrnu graha... user posted image

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
20.6.2012 14:49:09   
brezka
evo, ob tej priložnosti zagotov predlagam, da se kupijo modularni vzglavniki ker si lahko ves čas neki prilagajaš, pa še ne ukvarjaš se s tisto peno oziroma drugem polnilom, ki se s časoma spešta in ga nikjer več ni. Jasno, cena pa ni ravno nizka

(odgovor članu Poka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
20.6.2012 14:58:35   
Tippi
Vzglavniki so bili pri meni cel projekt!
Od spominske pene, do pol spominske pene, do tako oblikovanih, drugače oblikovanih, s tistim polnilom, pa onim polnilom, pa ni da ni. Ko sem že skoraj obupala (namreč noben mi ni pasal, niti tisti kao vrhunski), pa so bili ohoho dragi, sem v "navadni" trgovini kupila vzglavnik za 13,00 eurov in sem več kot zadovoljna!

Res je vse odvisno od tebe, od tvojega načina spanja, od morebitnih poškodb ali okvar hrbtenice, skratka, verjamem, da boš dobila nasvetov še pa še, priporočil tudi (tudi jaz sem jih), ampak na koncu ugotoviš, da ni druge, kot da greš, sprobavaš, poskusiš in potem ga boš našla, točno takšnega, ki bo zate sanjski user posted image

(odgovor članu brezka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
20.6.2012 15:04:33   
nyna84
Ja povštri so lahko projekt.
Jaz sem se dve leti nazaj odločila in vzela Dormeo Memosan Clasic (iz spominske pene) - nama z možem so zakon. Pa prevleka povštra ima zadrgo, se jo lahko sname in opere user posted image
Je pa res to stvar vsakega posameznika. Moja mama prisega na anatomski vzglavnik, jaz sem si z njim pa skoraj vrat zlomila user posted image

Sem iz Posočja in nisem Gorenjka ;)
http://www.radio1.si/strani/Fun.aspx?ID=20254&LNK=7

(odgovor članu Tippi)
Neposredna povezava do sporočila: 6
21.6.2012 19:44:56   
Sara_T
Že pred leti sem kupila v Kiki v Avstriji poštre, ki imajo polnilo iz puhastih votlih valjčkov. Super se spi na njih, pa še pralni so. ;)

(odgovor članu nyna84)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

Zanositev
Daise

Koliko casa ste potrebovale, da ste zanosile?

1 mesec (39%)

2 ali 3 mesece (19%)

4 do 6 mesecev (11%)

6 do 12 mesecev (6%)

1 do 2 leti (9%)

vec kot 2 leti (16%)

Število vseh glasov: 402

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!