Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Preveč kože na trebuhu - po porodu seveda :) 23.8.2005 7:51:08
|
|
|
|
Anonimen
|
Koliko časa po porodu pa si? Koža se skrči nazaj, je elastične narave.:) Taka je, nimaš kaj.:) Sicer je najbrž različno od mamice do mamice, ampak pri meni se je.
|
|
|
|
Preveč kože na trebuhu - po porodu seveda :) 23.8.2005 7:55:53
|
|
|
|
Mina1
|
Odvisno od tvoje kože (elastičnost in tako), pa odvisno koliko si se zredila, pa tudi to, koliko je od poroda. Meni je šlo vse nazaj zelo hitro pri obeh porodih, pri drugem sem rabila malo več časa in tako. Se pa vidi, da je bila koža 2x raztegnejna, če me razumeš, ampak ni panike glede na to, da sem 2x rodila. Imam kar trpežno in lepo kožo:)- pa-pa Mina1:)
|
|
|
|
Preveč kože na trebuhu - po porodu seveda :) 23.8.2005 8:59:36
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz je mam tudi preveč, tako, da če katera rabi, mi naj javi!:)-:ups::)-
|
|
|
|
Preveč kože na trebuhu - po porodu seveda :) 23.8.2005 9:07:01
|
|
|
|
puncica
|
Pri men se na koži sploh ne vidi da sem rodila, trebušček pa ni več tako raven kot je bil
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 24.8.2005 8:48:16
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Objemi so pomembni za razvoju možganov doj...Noben starš ne pozabi prvega objema z dojenčkom, raziskave pa kažejo, da ti najzgodnejši objemi okrepijo možganske reakc...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?