Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: dodatni otroci v že sestavljeni družini 27.9.2011 11:59:17
|
|
|
|
tajtaja
|
Čimbolj enostavno in z pozitivno naravnanostjo. Ne ustvarjaj že ti občutka, kot da kaj ni prav, ampak to predstavi kot veselo novico v pričakovanju, da bosš tudi njiju razveselila. V smislu "kako smo srečni, kakšno veselje nas čaka v naslednjih mesecih, a lahko verjameta???" Na takšno pozitivno novico je težko odreagirat negativno, razen če že itak v vaših odnosih kaj ne štima. Naši večji punci sta z največjim veseljem sprejeli vsakega novega otroka, tudi takrat, ko sem bila jaz v rahlih dvomih(načrtovali enega-dobili dva ).
|
|
RE: dodatni otroci v že sestavljeni družini 27.9.2011 11:59:46
|
|
|
|
Bakfark
|
IZVIRNO SPOROČILO: romanac Zdravo, zanima me, ali ima kdo izkušnje, kako povedati otrokom moža, da bosta dobila še enega bratca/sestrico? Sta pa sicer že velika in imamo že enega skupnega otroka iz tega zakona. Hvala Preden ti odgovorim na zastavljeno vprašanje mi dovoli samo eno opazko - interesantno, da človek, ki se smatra toliko zrelega da vstopi v zvezo z odraslim človekom, ki ima otroke iz prvega zakona, ni toliko zrel, potrebuje torej tuje mnenje glede ene takšne reči kot je komuniciranje s člani lastne družine... Nimam pojma, nimam izkušenj.
|
|
|
|
RE: dodatni otroci v že sestavljeni družini 27.9.2011 12:16:27
|
|
|
|
Petka09
|
IZVIRNO SPOROČILO: romanac Zdravo, zanima me, ali ima kdo izkušnje, kako povedati otrokom moža, da bosta dobila še enega bratca/sestrico? Sta pa sicer že velika in imamo že enega skupnega otroka iz tega zakona. Hvala Jaz pa niti najbolj ne razumem vprašanja. A torej pomeni, da že imate enega "dodatnega" otroka - torej vajinega? Medtem, ko imate od prej še dva otroka po moževi strani. Živite skupaj? Torej, trenutno 3 otroke, 4. na poti? Saj, kako so pa sprejeli tistega prvega oz. tega prvega vajinega skupnega, ki ga že imata??? Če imate slabše odnose oz. je moževim otrokom težko, potem je najbolje, da povesta s čim večjo pozitivnostjo naravnano. Pa veliko se posvečajta tudi njima dvema, ki nista tvoja biološka otroka. Zato, da se bosta počutila sprejeto in ljubljeno - daj jima občutek, kot da sta tvoja oz. se jima posvečajta res v polni meri.
|
|
|
|
RE: dodatni otroci v že sestavljeni družini 27.9.2011 12:19:10
|
|
|
|
Rožica I
|
Kako pa ste jim povedali za tega, ki je skupen? Po moje, kar veselo na dan z novico- tudi, če se bodo držali kot kisle kumare. Pač jim povejta takoj, da za njiju se ne bo nič spremenilo, bo vse kot doslej, le da bosta dobila še enega brezpogojnega občudovalca . Drugače pa čestitam!
|
| Stran: [1] |
osebnostni testnada56Ali bi plačali za individualno analizo osebnostnega testa in koliko?me ne zanima (
45%)
ne zaupam testom (
18%)
od 15 do 20 eur (
27%)
od 20 do 25 eur (
9%)
Število vseh glasov: 33Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!