|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Dolce gusto kapsule
26.9.2011 9:52:01   
lenika83
Pozdravljene!

Zanima me, če mogoče katera naroča dolce gusto kapsule iz tujine in kje jih naročate? Našla sem samo takšne spletne trgovine, ki imajo skoraj 20 € poštnine in mi je to absolutno preveč.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Dolce gusto kapsule
26.9.2011 10:47:04   
thaiss
jaz jih kupujem v trgovini čez mejo, ker mi je to najbližje

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu lenika83)
Neposredna povezava do sporočila: 2
26.9.2011 10:49:24   
katy83
ampak saj te kapsule prodajajo v vseh večjih trgovinah in cene so vsepovsod enake, tudi na netu...al se motimuser posted image

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3
26.9.2011 11:02:59   
lenika83
So približno enake, samo v tujini imajo okuse, ki jih pri nas ni.

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 4
26.9.2011 14:56:02   
malaMravljica
Lenika, sem ti na hitrco mal pogooglala, sam ne najdem nikjer kdo sploh v SLO posilja. Daj en mail napisi da ti povejo in sicer imas tu dva linka
http://www.kaffeediscount-online.de/dolce-gusto.html
https://www.dolce-gusto.de/DE/Pages/Home.aspx

in ce res cist nic ne najdes in bi ti ta kava naredila tako veselje se bova pa midve kaj zmenili, pridem oktobra dol po darila user posted image user posted image  bi ti pol sam dol na slo posto dala, to ne vem kolko je. Sam nekaj morem se prej vprasat, kolko bi to disalo v avtu? Enkrat sem iz Italije gor prasek prevazala in je moj reku da nikoli vec user posted image user posted image  

(odgovor članu lenika83)
Neposredna povezava do sporočila: 5
26.9.2011 17:35:06   
Felicita
jest mal razmišljam o tej spletni trgovini http://www.about-tea.de/nescafe-dolce-gusto-EN sam paše v tvoj rang 'skor 20€ poštnine' (važno da ma amazon iz US manj kot teli), ampak če naročiš večjo količino oz. če greš s kom skupi se pomoje splača...

Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will
philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize
that when you were young prices were reasonable, politicians were
noble and children respected their elders.

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 6
26.9.2011 17:39:28   
Sacherca
Jaz jih kupim kar v Lecleru kje imajo najvec okusov na izbiro.

(odgovor članu Felicita)
Neposredna povezava do sporočila: 7
27.9.2011 7:15:15   
lenika83
IZVIRNO SPOROČILO: malaMravljica

Sam nekaj morem se prej vprasat, kolko bi to disalo v avtu? Enkrat sem iz Italije gor prasek prevazala in je moj reku da nikoli vec user posted image user posted image  

Ne bi nič dišalo, ker so kapsule s kavo neprodušno zaprte, približno tako izgledajo kot pašteta in ni variante, da tu ven kaj diši. user posted image  

Bom še malo pošpegala v Leclercu kakšno imajo tam situacijo z okusi, drugače pa te bom mogoče celo res kaj podrezala user posted image

Aja, hvala vsem za odgovore.

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.