|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Srbi me!
22.8.2005 10:43:59   
Sandra*
Oj!

Mene tam spodaj vse srbi in peče, enkat bol, pa pol spet manj. Včer sem probala z jogurtom, pol s kisom pa ni nič pomagalo. Jutri moram klicat ginekologinjo da se naročim, ampak rada bi čimprej sama odpravla to srbečico. S canastenom se ne upam mazat, k pravjo, da ni vredu če si nosečka.

Kaj naj nardim?

A ma kera kšn predlog? A u lekarni kaj prodajajo k ni na recept pa ne škodi nosečkam?

LP, Sandra:nosecka:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Srbi me!
22.8.2005 10:47:56   
Mina1
Ti kar lepo pojdi k G, naj ti predpiše svečke ali kaj podobnega. Ni se za hecati, da ne pride do večjega vnetja, potem bo pa joj.

Mogoče lahko tudi v lekarni vprašaš in poveš kaj in kako, ampak jez bi šla na tvojem mestu k G.;)

pa-pa Mina1

(odgovor članu Sandra*)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Srbi me!
22.8.2005 10:50:04   
tinkatonka
Predlog: pojdi k G, prej sicer raje pokliči, tud nadomestnega če tvojega ni, pa povej, da si noseča in kakšne probleme imaš, s čim si že vse poskusila. Mislim da je najbolje, da ti bo dal v tem primeru kakšno vaginaleto, ki pa so če se ne motim na recept, saj jz jih vedno dobim na recept. Upam da se tega čimprej znebiš:rozica::rozica:, vem kok je to zoprno, sploh če ni noseča, ker že tko 1001× hodiš na wc, pa še skrbi te.

(odgovor članu Sandra*)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Srbi me!
22.8.2005 10:51:08   
Sandra*
Oj!

Ja nisem bila niti še na prvem pregledu odkar vem, da sem
:nosecka:. Danes g ne dela, ampak šele jutr. Pomoje bom šla kar v lekarno. Jutr bom pa klicala pa bom povedala kaj je na stvari.

(odgovor članu Sandra*)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Srbi me!
22.8.2005 10:51:55   
Sandra*
Oj!

Ja nisem bila niti še na prvem pregledu odkar vem, da sem
:nosecka:. Danes g ne dela, ampak šele jutr. Pomoje bom šla kar v lekarno. Jutr bom pa klicala pa bom povedala kaj je na stvari.

(odgovor članu Sandra*)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Srbi me!
22.8.2005 11:31:24   
Anonimen
Jaz sem tudi :nosecka: in sem že bila na pregledu in sem vprašala za Canesten in je rekla, da se brez skrbi lahko mažem. Ampak traja pa nekaj dni, preden pomaga, ne more kar takoj. V lekarni dobiš kremo brez recepta. Upam, da sem ti pomagala. Aja, pa ko si :nosecka: se takšna vnetja pojavljajo večkrat.

(odgovor članu Sandra*)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   Srbi me!
22.8.2005 11:33:01   
spella
Groza! Sem na istem že čist celo nosečnost :((. Hvala bogu je sam še en mesec :bravo:. Upam, da ne boš šla po mojih stopinjah....ne pomagajo mi čist nobene svečke, jugurti, kis....NIČ :((. Zamenjala sem že pet različnih vaginet in po nekaterih je mogoče po enotedenskem jemanju dva dni dobro pol smo pa spet na istem. Za znoret:grrr:....še dobr da sem skoz na bolniški in se lahko mal popraskam:)-.

Men je za zunanje srbenje najbolj pomagalo da sem kis razredčila z vodo in se po vsakem lulanju kr z vato namočeno v kis obrisala. Mal, ampak res mal je pomagal. Pa tud če se s Canestenom namažeš samo po zunanjem delu po moje ne škodi.

Jutri pa pojdi do G in najboljš, če ji rečeš da te ona sčisti z eno raztopino (sam ne vem če sme med nosečnostjo :zmeden:), pa kakšne blage svečke (na osnovi mlečne kisline...Vagisan, TetraBorax???).

Upam, da ti uspe...meni na žalost ni;).

Lp špela

(odgovor članu Sandra*)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Srbi me!
22.8.2005 12:10:18   
nana 27
Canesten za mazat je baje v redu. Svečke pa niso preizkušene na nosečkah do 12. tedna nosečnosti, zato jih nekateri ginekologi ne predpisujejo v tem času. Zares pomaga, da ti ginekolog z eno oljno raztopino očisti nožnico. Najbolje bo, da pokličeš G ali greš k tistemu, ki dela, da ti na nek način pomaga.

V lekarni lahko kupiš Multygin gel, ki ga lahko uporabljaš v nosečnosti. Gel vzdržuje kislost nožnice in prijetno hladi. Če imaš od vnetja že vse razboleno, potem te zna tudi pečt, tako da v vsakem primeru najprej do ginekologa, ali pa pokliči dežurnega.

Pazi pa tudi pri prehrani: čim manj kruha, sladkega (tudi sokov), veliko tekočine! Umivaj se pa samo z vodo in ne z mili. Aja, pomaga tudi ohlajen poparek hrastovega lubja. Tega mi je dala ena ženička, ki prodaja na ljubljanski tržnici, ko sem jo spraševala, kaj pomaga proti glivicam. Dobiš ga lahko tudi v Sanolaborju.

(odgovor članu Sandra*)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Srbi me!
22.8.2005 13:18:13   
lizbona
Vagitoriji z boraksom - meni edino to pomaga, jemlješ pa po potrebi zvečer pred spanjem, lahko tudi več dni zapored. dobiš brez recepta v lekarni in lahko brez skrbi jemlješ med nosečnostjo - sem se pozanimala in pri moji G in v lekarni.
:metulj:

(odgovor članu Sandra*)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?