kalbo
|
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 IZVIRNO SPOROČILO: kalbo Res je, da je otrok na prvem mestu, sam takšen je.bivetrski odnos, češ, dool mi visi, če bo mogla kera potegnit in kako bodo, mi gre pa na jetra. Koneckoncev hodimo v službo zato, da je hrana na mizi, da so položnice plačane in da gremo lahko na dopust. Ravno zaradi takšnih cvetk potem neradi jemljejo mlade mamice v službo. kalbo, tole očitno leti na moj post...Ampak glej, meni ko otrok zboli, je služba ta zadnje, na kar pomislim in me takrat res ne zanima, kako in kaj. Kam pa naj dam otroka? Moji starši delajo, njegovi tudi. Z mojim delava na isti firmi na istem del. mestu in je vseeno kateri bo bolniško vzel-v vsakem primeru bo en mankal. In se strinjam s tabo, da hodimo delat zato, da so položnice plačane in hrana na mizi...Sam če je treba ostat doma, je pač treba. In delodajalcem bi bilo lahko že jasno, da če so pač mlade mamice iskalke zaposlitve, da bojo tudi včasih na bolniški zaradi otrok...Sam na žalost ni tako in so v teh časih, ko že tako ni služb, je.bene stranke Seveda da vzameš bolniško. Da ti je pa vseeno za to, kako bodo, je pa za moje pojme še vedno je.bivetrski odnos.
|