Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: a jih majo kje pri nas? 8.9.2011 8:09:12
|
|
|
|
Najaa
|
Poskusi pogledat v centru, tam pred Bavarcem,, kjer je Crocs trgovina.
|
|
|
|
RE: a jih majo kje pri nas? 8.9.2011 8:13:03
|
|
|
|
tintin
|
na trubarjevi v lj je tud štacuna,
|
|
|
|
RE: a jih majo kje pri nas? 8.9.2011 14:48:42
|
|
|
|
mateyka
|
saj štacunc je en kup, izbira je pa bedna.. nikoli do sedaj niso mel kar sem hotela (model), pa me zanima če je tale škorenj sploh kje v prodaji prinas - ne bi rada neki na pamet naročila, ker ne vem, če mi bo dovolj udoben..
|
|
|
|
RE: a jih majo kje pri nas? 8.9.2011 15:17:39
|
|
|
|
Janyna
|
IZVIRNO SPOROČILO: mateyka saj štacunc je en kup, izbira je pa bedna.. nikoli do sedaj niso mel kar sem hotela (model), pa me zanima če je tale škorenj sploh kje v prodaji prinas - ne bi rada neki na pamet naročila, ker ne vem, če mi bo dovolj udoben.. Telefon v roke, pa mal poklicat po trgovinah. Pa boš iz prve roke izvedela ali imajo ali ne.
|
|
|
|
RE: a jih majo kje pri nas? 8.9.2011 15:24:42
|
|
|
|
mateyka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janyna Telefon v roke, pa mal poklicat po trgovinah. Pa boš iz prve roke izvedela ali imajo ali ne. če mogoče ni bilo jasno - temo sem odprla, če katera mogoče kaj ve ali jih je videla, da si prišparam en kup telefonskih klicev. če ne, se bom že znašla, brez skrbi.
|
|
|
|
RE: a jih majo kje pri nas? 8.9.2011 15:27:59
|
|
|
|
mateyka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janyna Telefon v roke, pa mal poklicat po trgovinah. Pa boš iz prve roke izvedela ali imajo ali ne. če mogoče ni bilo jasno - temo sem odprla, če katera mogoče kaj ve ali jih je videla, da si prišparam en kup telefonskih klicev. če ne, se bom že znašla, brez skrbi.
|
|
|
|
RE: a jih majo kje pri nas? 8.9.2011 20:21:20
|
|
|
|
mayci
|
Joj, tele škornje pa tud jaz gledam že lep čas, so mi ful lepi! Pa mene tudi zanima, kje se jih da dobit (če sploh) pri nas... Pa dežne škornje Crocs bi tudi imela, pa bi jih tudi rada probala prej. Ups, sorry, mateyka, nič ti nisem pomagala...
|
|
RE: a jih majo kje pri nas? 8.9.2011 21:05:00
|
|
|
|
mateyka
|
mayci, kateri model dežnih si mela v mislih?
|
|
|
|
RE: a jih majo kje pri nas? 13.9.2011 14:25:53
|
|
|
|
maja1488
|
mateyka, kakor jst vem jih nimajo. Vsaj lani jih niso imeli. Jst sem jih kupila v belgiji in so ful udobni. V bistvu je spodnji del isto širok in tko narejen kot pri običnih crocsicah, tko da če so ti tisti udobni ti bodo tut tile.
|
|
|
|
RE: a jih majo kje pri nas? 13.9.2011 14:33:31
|
|
|
|
pety78
|
Mateyka, kaj pa tile... http://www.hofer.si/si/html/offers/2867_23589.htm Pa si z alkoholnim flumastrom gor še CROCS napišeš.
< Sporočilo je popravil pety78 -- 13.9.2011 14:34:04 >
|
RE: a jih majo kje pri nas? 13.9.2011 21:27:21
|
|
|
|
mateyka
|
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 mateyka, kakor jst vem jih nimajo. Vsaj lani jih niso imeli. Jst sem jih kupila v belgiji in so ful udobni. V bistvu je spodnji del isto širok in tko narejen kot pri običnih crocsicah, tko da če so ti tisti udobni ti bodo tut tile. ja, sej to mezanima - kok cifra. mam 37/38 navadne nepodložene krokse in so mi mal preveliki; to mi sede poleti ko zašvicam kdaj in me ne ožulijo. samo po moje bi mi bili te velikosti škornji preveliki. samo po drugi strani imajo pa podlogo in ne vem a bi to pomanjšalo prostornino in bi mi bili čisto prav.. ne vem, zmedena sem zato bi pa rada prej probala (85€ le ni malo..)
|
|
|
|
RE: a jih majo kje pri nas? 13.9.2011 21:27:48
|
|
|
|
mateyka
|
IZVIRNO SPOROČILO: pety78 Mateyka, kaj pa tile... http://www.hofer.si/si/html/offers/2867_23589.htm Pa si z alkoholnim flumastrom gor še CROCS napišeš. haaahaa , rabim zimske (uni kroksi so podloženi). navadna guma je premrzla za pozimi.
|
|
|
|
RE: a jih majo kje pri nas? 13.9.2011 21:52:13
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: pety78 Pa si z alkoholnim flumastrom gor še CROCS napišeš.
|
|
|
|
RE: a jih majo kje pri nas? 13.9.2011 22:17:44
|
|
|
|
maja1488
|
IZVIRNO SPOROČILO: mateyka IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 mateyka, kakor jst vem jih nimajo. Vsaj lani jih niso imeli. Jst sem jih kupila v belgiji in so ful udobni. V bistvu je spodnji del isto širok in tko narejen kot pri običnih crocsicah, tko da če so ti tisti udobni ti bodo tut tile. ja, sej to mezanima - kok cifra. mam 37/38 navadne nepodložene krokse in so mi mal preveliki; to mi sede poleti ko zašvicam kdaj in me ne ožulijo. samo po moje bi mi bili te velikosti škornji preveliki. samo po drugi strani imajo pa podlogo in ne vem a bi to pomanjšalo prostornino in bi mi bili čisto prav.. ne vem, zmedena sem zato bi pa rada prej probala (85€ le ni malo..) Dej bom jst jutri pogledala kok mam navadje cifro in kolko škornje. Sm prelena za it dol zdej.
|
|
|
|
RE: a jih majo kje pri nas? 14.9.2011 10:35:08
|
|
|
|
maja1488
|
Jst imam vse W10. Imam ene navadne tut W9, pa so mi glih točni.
|
|
|
|
RE: a jih majo kje pri nas? 14.9.2011 18:38:18
|
|
|
|
mateyka
|
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 Jst imam vse W10. Imam ene navadne tut W9, pa so mi glih točni. se pravi podložene in nepodložene krokse imaš isto številko?
|
|
|
|
RE: a jih majo kje pri nas? 15.9.2011 11:48:02
|
|
|
|
maja1488
|
IZVIRNO SPOROČILO: mateyka IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 Jst imam vse W10. Imam ene navadne tut W9, pa so mi glih točni. se pravi podložene in nepodložene krokse imaš isto številko? Tako ja.
|
|
|
|
RE: a jih majo kje pri nas? 16.9.2011 8:26:17
|
|
|
|
maja1488
|
mateyka, do 18.9. imajo -25% popust na crocs.eu.
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?