Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Izkušnje z različnimi travnimi mešanicami 5.9.2011 13:57:10
|
|
|
|
TDTP
|
mi smo poizkusili razne travne mešanice od najcenejše do tiste kar cenovno zasoljene! na cc200 m2, sem spomladi vrgla ziher ene 13 kg semena trave, povaljala z valjarjem, zalivala itd... ven je pognala na eni strani zelo lepa, na drugi pa tudi nekaj divje! Nakar izvem, da obstaja seme, kjer preprečuje uspevanje divji travi, ampak enostavno se nisem imela več volje ubadati s tem! Naveličala sem je sejanja trave, bo že nekaj zraslo - sem si rekla, še vsepovsod je in se nehala obremenjevati s tem! Govorila sem z gospodom, ki ureja okolice in pravi, da mora trava preživeti vsaj eno zimo, potem raste lepša! Tiste najboljše mešanice, ki obljublja samo mehko enakomerno travo, pa tako niso za naša tla, ker ni pravega podnebja in ne zemlje. In še to, z vsako košnjo je tudi lepša, tako, da jaz ne dam na kvaliteto semena skoraj nič, vzami neko srednjo ceno, samo travniške mešanice ne!Pa obilo uspeha!
|
|
|
|
RE: Izkušnje z različnimi travnimi mešanicami 5.9.2011 14:33:33
|
|
|
|
Ekaz
|
Meni je jeseni zelo lepo vzklila. spomladi je bila zelo lepa, potem pa čedalje slabša. Vse več plevela vmes (teren smo lepo pripravioli, gnojili,...). Se mi zdi, da je bila z vsako košnjo slabša. Ko si od blizu pogledal zgleda, ko da bi bila scufana. Ena bilka se je na vrhu kar razcepila na več manjših (čopiček). Sedaj pa je bila še ta suša in ni videti drugega kot plevel. Groza...
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?