Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Makovo pecivo za prvošolčke 31.8.2011 14:40:42
|
|
|
|
petarda
|
Prvič slišim za takšen običaj, pekli ne bomo nič, lahko pa kaj pošlješ, jutri bo ravno tu.
|
|
|
|
RE: Makovo pecivo za prvošolčke 31.8.2011 14:45:09
|
|
|
|
Paštetka
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Prvič slišim za takšen običaj, pekli ne bomo nič, lahko pa kaj pošlješ, jutri bo ravno tu. Pridi ponj , do večera boš nazaj
|
|
RE: Makovo pecivo za prvošolčke 31.8.2011 14:45:10
|
|
|
|
*goldfish*
|
Pri nas je tudi tak običaj Babica je ravno zjutraj omenila malemu, da bosta danes pekla makovo potico
|
|
RE: Makovo pecivo za prvošolčke 31.8.2011 14:46:42
|
|
|
|
blemma
|
mogoče tole http://poslovni.saop.si/recepti/sladice/makovo-pecivo pa poliješ s čokolado. Zgleda enostavno in njami.
|
|
RE: Makovo pecivo za prvošolčke 31.8.2011 14:49:10
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: *goldfish* Pri nas je tudi tak običaj Babica je ravno zjutraj omenila malemu, da bosta danes pekla makovo potico Uh....ok, bom svojemu privoščila vsaj makovo štručko zjutraj...za vsak slučaj
|
|
|
|
RE: Makovo pecivo za prvošolčke 31.8.2011 14:53:04
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: blemma mogoče tole http://poslovni.saop.si/recepti/sladice/makovo-pecivo pa poliješ s čokolado. Zgleda enostavno in njami. Ok, sem si premislila. Bomo pekli, ker tole pa res super in enostavno zgleda
|
|
|
|
RE: Makovo pecivo za prvošolčke 31.8.2011 21:07:15
|
|
|
|
blemma
|
Super, da je uspelo. Lep in nepozaben jutrišnji dan!
|
|
RE: Makovo pecivo za prvošolčke 31.8.2011 21:21:45
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka "Mmmmmm... Kakje fino! Daj mi ti raje velik kos!" je komentiral moj sine Res je odlično in hitro, priporočam! Že pečemo Hvala blemma!
|
|
|
|
RE: Makovo pecivo za prvošolčke 31.8.2011 22:12:43
|
|
|
|
2ursae
|
tudi mi smo leteli pečt, hehe, ničesar ne prepuščamo naključju . Hvala za recept!
|
|
RE: Makovo pecivo za prvošolčke 31.8.2011 22:18:17
|
|
|
|
ronja
|
Pri nas je namreč običaj, da na prvi dan šole otroci dobijo za zajtrk nekaj makovega, da se bodo v šoli boljše učili oz. boljše pomnili Od maka bojo kvečjemu boljše spali, če bi bil v takih količinah, da bi imel kakršenkoli vpliv, hehe. Ampak za makovo pecivo je vsak izgovor dober, pa če ga pes na repu prinese, bi rekel lubi (ma rad mak) . Ker pa ne gresta v šolo, ampak v vrtec, bosta jutri dobili slivovo zloženko .
|
|
RE: Makovo pecivo za prvošolčke 31.8.2011 22:36:12
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: ronja Pri nas je namreč običaj, da na prvi dan šole otroci dobijo za zajtrk nekaj makovega, da se bodo v šoli boljše učili oz. boljše pomnili Od maka bojo kvečjemu boljše spali, če bi bil v takih količinah, da bi imel kakršenkoli vpliv, hehe. Ampak za makovo pecivo je vsak izgovor dober, pa če ga pes na repu prinese, bi rekel lubi (ma rad mak) . Ker pa ne gresta v šolo, ampak v vrtec, bosta jutri dobili slivovo zloženko . Saj - med spanjem potem obnavljajo stvari .
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Vnetje oči (konjunktivitis) pri otrokuVnetje oči je pri otroku lahko dokaj pogost pojav. Kadar se pojavi v vrtcu ali šoli, se po navadi prenaša iz otroka na o...
Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......