|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   jezna na klomifen
21.8.2005 19:47:35   
cica
naj še jaz malo pojamram, sem namreč prav jezna na ta klomifen. Poleg stranskih učinkov( bliskanja pred očmi), mi še M zavlačuje, špika me že teden prej itd .
Prej M na 24 dni, sedaj pa na ...danes je že 28
(sem že 3 testerje uničla :grrr: )Pa prav zdaj, ko bi bila raje, da so ciklusi čimkajši.
Ali katera ve, nastopi M točno na določen dan po O? O sem si stestirala s testerčki.
Zelo bom vesela, če mi bo katera odgovorila.:rozica:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   jezna na klomifen
21.8.2005 19:51:29   
urši77
Te je pa ornk zmešal tale klomifen.Klomifenski ciklus naj bi namreč trajal 28dni(-+2dni) Vsaj tako je meni rekla G. Pri nas je pomagal-že prvi mesec smo videli črtice:)

So pa strašno nadležni stranski učinki.Mene je bolelo v predelu jajčnikov tako da sem komaj hodila, da o :sloncek:ne govorim....a za končni cilj se vse potrpi:)

LP

(odgovor članu cica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   jezna na klomifen
21.8.2005 20:08:38   
lenika
Mogoče si pa noseča, si test že naredila?

(odgovor članu cica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   jezna na klomifen
21.8.2005 20:36:30   
cica
Pa ne samo enega. Pa so na žalost vsi NEG.:( .
Bo pa drugič bolje. saj ne moremo vse naenkrat rodit!:)-

(odgovor članu cica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   jezna na klomifen
21.8.2005 20:39:36   
Jančika_
Pušenjak pravi, da M v 95% nastopi 12-16 dni po O. Oziroma povedano drugače: O nastopi 12-16 dni pred M. Ne vem, če je pri klomifenu kaj drugače.:zmeden2:

(odgovor članu cica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   jezna na klomifen
22.8.2005 6:51:11   
emaa
jaz sem po klomifenu dobila M vsakič točno 14 dni po O, kar je prvi ciklus pomenilo 32. dan.

(odgovor članu cica)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   jezna na klomifen
22.8.2005 8:26:45   
biba77
Moji ciklusi s Klomifenom so bili 28 do 32 dni dolgi. :miska:

(odgovor članu cica)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   jezna na klomifen
22.8.2005 21:24:15   
maba
ja te čist razumem. sama sem tud uničvala testerje in sem misla da sem ga mogoče prehmal nardila in to. jz nisem nikjer zasledila, da se ti zarad klom. podaljša ciklus. Res pa je, da je uspešen če je problem izostanek ovulacije. v nasprotnem primeru ti dela samo škodo. upam da so ti naredil vse druge potrebne preiskave prej, če ne ga jemlješ zastonj kot sem ga jaz. če želiš še kašno inf. pa kr vpraši

(odgovor članu cica)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Jutranja tabletka: izhod v sili
Kaj storiti, ko ste imeli spolni odnos, pa niste bili zaščiteni pred nosečnostjo oziroma menite, da je vaša redna zaščit...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?