|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Nosecke - vase izkusnje
21.8.2005 18:19:09   
NMJ
Tiste, ki ste prvic zanosile oz. ki ste sveze srecke :nosecka: mi prosim pomagajte. Ali je katera ze pred testom vedela da je :nosecka: in kaksni so bili znaki? Pri meni je sedaj priblizno 8 dni po ovulaciji, ze tri dni mi je slabo, blazno me napenja in spuscam taksne vetrove kot se nikoli, in nekam obcutljive bradavice so - prsi pa me ne bolijo in spodaj me skoz neki spika, boli. Ali bi krvni test ze kaj pokazal?

Hvala vam za odgovore :)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Nosecke - vase izkusnje
21.8.2005 18:26:03   
rozica11
Oj,

no jest sem še čist sveža, bilo pa je takole... vsak prejšnji mesec posebej se mi je zdelo da se je nekaj zgodilo, znani znaki a ni bilo nič...ta mesec pa sem se močno prehladila in rekla da tudi ta mesec pač ne bo. No pa sem vseeno par dni pred pričakovano M za hec naredila test. Znaki običajni kot pred M...boleče prsi, zvijanje v trebuhu ampak vseeno malo drugače kot sicer- bolečina se pojavi, traja par minut in izgine. Slabo mi ni nič, ostalo kot pri tebi. Prvi test ki sem ga naredila je bil BC mini, ki je baje precej občutljiv. Počakaj še kak dan in naredi test in sporoči upam da veselo novičko.:rozica:

(odgovor članu NMJ)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Nosecke - vase izkusnje
21.8.2005 18:35:23   
šnucika
zase ne vem,ali je bila to samo močna želja ali pa dejanski filing,da sem noseča......čutila sem nekakšno bolečino po ovulaciji - vgnezditev?...potem pa tako kot ti...slabost,boleče prsi,krči kot pred M...in potem sem neučakano naredila test kar prvi dan zaostanka in bil je :modri::roza:...

počakaj in naredi test doma...saj je siguren...;)

(odgovor članu NMJ)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Nosecke - vase izkusnje
21.8.2005 18:55:00   
Anonimen
Če si 8 dni po ovulaciji, potem si imela ravnokar vgnezditev. Sama nisemi mela prav nobenih znakov, edino kar je bilo, se mi je zdelo, da bom vsak čas dobila M., pa je ni in ni bilo dva dni, potem sem se pa spomnila, da so nekatere punce na RR-ju ta občutek opisale kot prvi znak nosečnosti. Naredila sem test in je bil pozitven. Jaz bi na tvojem mestu počakala še kakšen teden, potem bi pa test naredila. Škoda denarja, govorim iz izkušenj.

(odgovor članu NMJ)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   Nosecke - vase izkusnje
21.8.2005 19:55:33   
lenika
Jaz sem tudi ravno po ovulaciji in imam približno enake občutke kot ti. Napenja me, občasno imam bolečine v spodnjem delu trebuha. Če je to zaradi zanositve, potem kar naj bo. Mi je pa kar grozno čakat še 10 dni do nečakajoče, da vidim kaj je dejansko res.

(odgovor članu NMJ)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Nosecke - vase izkusnje
21.8.2005 20:00:17   
NMJ
Se strinjam s teboj lenika. To cakanje je prav utrujajoce . Komaj cakam konec tedna - pa bomo videli kaj bo :zmeden2:

(odgovor članu NMJ)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Nosecke - vase izkusnje
21.8.2005 20:10:50   
lenika
NMJ in kdaj jo ti ne pričakuješ? Jaz šele 2.9. :(
Drugače pa prvi mesec delamo na :duda:, koliko časa pa se vi že trudite?

(odgovor članu NMJ)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Nosecke - vase izkusnje
22.8.2005 7:48:53   
NMJ
lenika, jaz je :hudicek: ne pricakujem od 27.8. naprej. Sicer pa se z mojim trudiva :sloncek: ze 15 M. Ta mesec sem pa tudi prvic jemala klomifen - upam da je pomagal :)in da se bomo koncno veselili :duda:

LP

(odgovor članu NMJ)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Nosecke - vase izkusnje
22.8.2005 7:57:47   
simonas
Jaz nisem imela popolnoma nobenih znakov, tako da sem bila res presenečena, ko sem zagledala :modri:. Sem imela prej vsak mesec neke namišljene znake, ko je šlo zares pa nič.

Malo še počakaj pa test naredi, pa boš vedela 100%.

Simona

(odgovor članu NMJ)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Nosecke - vase izkusnje
22.8.2005 8:55:34   
DrejcDrejc
NMJ, jaz sem imela v bistvu enake znake, kot vsak mesec prej - pa takrat nisem bila noseča. Znaki so sicer zelo podobni tistim pred menstruacijo, zato je težko reči, ali je to zaradi pikice al zarad M. Res nestrpnost ubija, ampak najbolje je ne prehitevati dogodkov. Počakaj, da ti M nekaj dni zamudi, potem pa naredi test. Vsi simptomi, ki jih čutimo, so v glavnem bolj za lase privlečeni... ker jih imamo velikokrat tudi, če nismo noseče. Po moje niti ni pametno prehitro delat kakšne krvne teste (ja, ti najhitreje pokažejo), ker mogoče se je že kaj začelo dogajat v tebi, pa lahko da ni OK in bo šlo z M ven, ne da bi ti sploh vedela. Telo že samo ve, kaj dela. Pusti se presenetiti. Vem, da je težko čakat, pa vseeno raje potrpi in se zamoti s čim drugim.

(odgovor članu NMJ)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Nosecke - vase izkusnje
18.9.2005 20:14:03   
janč
jaz sem bila noseča že 4x pa nikoli nisem imela nič simptomov, razen moj občitek da sem noseča in nikoli ni zatajil

(odgovor članu NMJ)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?