|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   zvezek s črtami 11 mm
27.8.2011 10:39:07   
katarincatinca77
Mi imamo na seznamu tudi 1 velik zvezek s črtami 11 mm. Kupili smo zvezke Target ABC, pa sem doma za foro zmerla razmik med črtami, pa ni 11 mm, ampak 10 mm. A se vam zdi, da je to vseeno?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: zvezek s črtami 11 mm
27.8.2011 11:42:17   
hubi
Mislim, da moraš kupiti zvezke Tako lahko.

(odgovor članu katarincatinca77)
Neposredna povezava do sporočila: 2
27.8.2011 14:15:03   
*pepelka*
Mi imamo tako lahko 11 mm

(odgovor članu hubi)
Neposredna povezava do sporočila: 3
27.8.2011 14:31:56   
Rubin.
Tudi mi imamo Tako lahko z 11 mm. Jaz mislim, da ni vseeno, ker sicer ne bi izrecno pisalo 11 mm.

(odgovor članu *pepelka*)
Neposredna povezava do sporočila: 4
29.8.2011 15:19:56   
katarincatinca77
Pri nas ni bilo na seznamu nič napisano, da morajo biti zvezki Tako lahko, ampak le 11 mm. Naša tamala si je pa itak zvezke glede na motive zbrala (Hello kitty itd.), čeprev sem ji v trgovini pokazala tudi zvezke Tako lahko, ampak ji niso preveč potegnili. A je pri vas že na seznamih pisalo, da morate imeti zvezke Tako lahko?

Neposredna povezava do sporočila: 5
29.8.2011 15:21:46   
ŽanaTaja
Pozdravljene:)
Tudi pri nas je pisalo da naj kupimo zvezke Tako lahko in tudi mi mormo imet enga 11mm...pa še na sestanku ga je vzgojiteljica prav posebej izpostavla in pokazala...

Neposredna povezava do sporočila: 6
29.8.2011 21:32:04   
Rubin.
Katarincatinca, pri nas ni pisalo, da mora biti zvezek tako lahko, ampak samo 11mm. Ker pa drugega kot le tega z 11mm razmakom črt nisem našla, sem kupila le-tega.
Sej če ima HK zvezek razmak 11 mm je tudi ok.

(odgovor članu ŽanaTaja)
Neposredna povezava do sporočila: 7
30.8.2011 8:59:01   
kalbo
Ma tole vseskup se mi zdi eno navadno kompliciranje in pre.se.ravanje. Zvezki Tako lahko, pa voščenke te, pa svinčniki uni, pa bla bla. Včasih je bil en risalni blok, ena vrsta zvezkov in rekspen nalivniki pa formula brisalec in to je blo to.
Da ne govorim o raznoraznih bakugan pa Heloukiti pa Benten zvezki pa svinčniki. navaden krš, drag pa ko pes.

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 8
30.8.2011 9:12:03   
Rubin.
Kalbo - še bolje je bilo, ko je bila samo tablica in kreda user posted image , no sej ne bo dolgo, ko bo spet tako, samo malce v spremenjeni obliki.

(odgovor članu kalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 9
30.8.2011 9:28:29   
kalbo
Itak :) Sam tole kompliciranje mi gre res na jetra. Zvezek je zvezek.

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Počnite to, da se bo vsak vaš otrok počuti...
S temi preprostimi, a učinkovitimi načini boste zagotovili, da se bo vaš otrok (oziroma vsi vaši otroci) počutil nekaj p...
Okrasitev za noč čarovnic: 9 idej
Približuje se noč čarovnic, zato smo za vas pripravili devet idej, kako lahko izdelate strašljive okraske z vašimi najml...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.