|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kdo, ki obvlada nemško
24.8.2011 11:53:25   
asso
Potrebovala bi pomoč, nekaj sem naročila v Nemčiji in sedaj moram stornirat naročilo zaradi previsokih stroškov pošiljanja user posted image user posted image , kljub temu, da imajo na njihovi strani ceno pošiljanja bistveno nižjo.
A mi lahko kera pomaga s prevodom. Na ZS bi prosila.

Hvala

Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kdo, ki obvlada nemško
24.8.2011 12:06:25   
Angel_Tian
Pošlji, kaj imaš za prevest

Tian - 24.6.2006
Lina - 16.5.2010

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 2
24.8.2011 14:10:51   
asso
Hvala user posted image user posted image user posted image user posted image , poslala na ZS

(odgovor članu Angel_Tian)
Neposredna povezava do sporočila: 3
25.8.2011 10:32:27   
asso
A mi bi lahko kdo to prevedeluser posted image  Z google translate in podobnimi sem že sama, ma nisem razumela kaj dostiuser posted image

Sehr geehrte Damen und Herrn,

bie uns betragen die Versandkosten pro Paket 18,99€. Und da Sie eine größerer
Bestellung aufgegeben haben müssen wir leider mehere Pakete versenden.

Vielen Dank für Ihre Anfrage!

Mit freundlichen Grüßen

Sabine Hülsmann

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 4
25.8.2011 10:43:38   
Anonimen
stroski posiljanja za vsak paket so 18,99€. Ker gre za vecje narocilo, te obvescajo, da bodo poslali vec paketov.

(odgovor članu asso)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
25.8.2011 10:56:46   
asso
O hvala. Se mi je sanjalo, ma nisem bila glih sigurna.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
25.8.2011 11:03:45   
Nika v službi
Naj ti sporočijo, koliko bo teh paketov, da si boš lahko izračunala končni znesek.

p.s. To je nasvet, ne prevod, da ne bo kdo napačno razumel.user posted image

< Sporočilo je popravil Nika v službi -- 25.8.2011 11:04:17 >

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 7
25.8.2011 11:31:50   
asso
Hvala.
Sej so mi že izračunali, da moram plačat 56,97 EUR, to pomeni 3 pakete :-/ Sem jim pisala, da na njihovi strani imajo poštnino 18,99 EUR in če mi želijo poslati naročeno (kar je avtomatsko izračunalo poštnino pri izdelavi naročila in sem že avtomatsko plačala vključeno s poštnino 18,99 EUR preko paypala), v nasprotnem primeru storniram naročilo in naj mi vrnejo denar.

In na to moje pisanje so mi odgovorili zgornjeuser posted image user posted image
Jezi me, ker mi niso napisali ok, storniramo naročilo in vam vrnemo denar :-/user posted image

Počasi bom prišla na konec user posted image  Seveda z vašo pomočjo user posted image user posted image user posted image  ker v nemščini sem rez totalno mrzla brez google prevajalnika user posted image

(odgovor članu Nika v službi)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?