|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Drugič noseča???
23.8.2011 21:15:02   
divans1
Pozdravljene! Sumim, da sem drugič noseča, menstruacija mi zamuja slab teden, testa še nisem delala, ga nameravam te dni, če ne bo še nič, pa me zanima par stvari.... nekako sem kar malo zbegana, saj nosečnost ni bila načrtovana, je pa moj sinček bil star v začetku avgusta 15 mesecev in ga še zvečer dojim. Pa me zanima, ali moram v primeru nosečnosti prenehati z dojenjem, čeprav na nekem forumu sem brala, da dojenje naj ne bi škodovalo nosečnosti, če se mati pravilno prehranjuje?? Najbolj pa me zanima, kako so se vaši prvorojenci soočili z nosečnostjo in novim članom v družini, jst mam nek strah v sebi, da se ne bi čutil zapostavljenega....user posted image Najlepša hvala za odgovore in lep večer vam želim.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Drugič noseča???
23.8.2011 21:54:05   
Tasika
Jaz sem starejšega dojila do pribl.3.meseca druge nosečnosti, po tem pa so me tako začele bradavice boleti da sem nehala.
Ta večji je bil obsedenec, ampak to dojenje ni več hranjenje ampak samo še crkljanje. Pa ni bilo hudo, je pač sprejel dejstvo da mamico boli in sva se crkljala drugače.

Srečno.

Lep pozdrav
tasika

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   [Brisano sporočilo]
23.8.2011 22:05:51   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Tasika)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
23.8.2011 22:15:42   
Andromeda
Najprej naredi test, potem pa razmišljaj kako naprej z dojenjem. Oprosti, ampak ene pa tudi komplicirate v 3 krasne user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4
23.8.2011 23:50:57   
Anonimen
Ja divans1, res sem te pogrešala..Očitno je bil za to dober razlog.

Z dojenjem ne rabiš prenehati.
Sorojenci to sprejemajo tako kot sprejemaš ti.

(odgovor članu divans1)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
24.8.2011 7:51:31   
pikica*
Zakaj pa najprej ne nardiš testa? Zakaj bi čakala še par dni in komplicirala?
In še odgovor na tvoje vprašanje. Ne vidim razloga, zakaj ne bi mogla dojit, če si noseča (pustimo to, da po mojem mnenju 15-mesečni otrok itak ne rabi več dojenja). A imaš za ta dvom kakšno osnovo?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
24.8.2011 8:09:25   
zmajaz
Po mojih izkušnjah se z novim članom v družini težje soočijo starejši otroci kot pa ti ta majčkeni - ti v nekaj mesecih že pozabijo, da so bili kdaj koli sploh edinčki, če so pa stari že nekaj let, se pa v teh letih že navadijo, da se cel svet vrti okoli njih in se potem dosti težje sprijaznijo, da morajo pozornost, ki je prej bila namenjena samo njim, deliti s sorojencem.

Kar se dojenja tiče - načeloma ni nekih posebnihovir, le paziti moraš, da se dobro prehranjuješ, če ne boš slabokrvna, ker te izčrpavata dva otroka na dveh koncih. Jaz sem ta prvo dojila prve tri mesece nosečnosti (ko sem zanosila, je bila stara 7 mesecev), v začeku drugega trimesečja nosečnosti se je pa očitno spremenil okus mleka in ji ni več odgovarjal, zato se je kar sama odstavila.

Ta večja: 05.01.2008
Ta mali: 01.05.2009

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 7
27.8.2011 20:21:50   
divans1
Jp, test je potrdil....noseča sem....user posted image

(odgovor članu zmajaz)
Neposredna povezava do sporočila: 8
27.8.2011 20:28:38   
katy83
Divans, iskrene čestitke...vse se bo izteklo tako kot treba...samo ne sekiraj se več toliko za vsako malenkost, ok? user posted image
Glede dojenja pa res ne vem kako je s tem...pomoje ni neke panike, če še dojiš. user posted image

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 9
28.8.2011 11:47:51   
divans1
Hvala, ma sm nehala dojit, sej sm dojila 15 mesecev. user posted image

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 10
28.8.2011 16:40:20   
*miska.mcc*
čestitke! user posted image
in lepo in zdravo nosečnost ti zelim! user posted image

....v glavnem.....komaj čakam poletje!!!!!!

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 11
28.8.2011 20:32:59   
divans1
Hvala!!! user posted image

(odgovor članu *miska.mcc*)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.