Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Dojenček in vroči dnevi 23.8.2011 16:14:58
|
|
|
|
ZARA
|
Pomoje je to čisto normalno. Važno je da pije, tudi, če ne je tako kot ponavadi, ni panike. Pa sleci ga do pleničke, ti bo hvaležen.
|
|
RE: Dojenček in vroči dnevi 23.8.2011 16:25:04
|
|
|
|
Katy78
|
Ja, je običajno. Kljub temu pa pogosto ponujaj dojenje, da dobi dovolj tekočine, če pa pije AM, pa lahko probaš tudi vodo/nesladkan čaj ponudit, ali po flaški ali pa po žlički.
|
|
|
|
RE: Dojenček in vroči dnevi 24.8.2011 10:49:10
|
|
|
|
jk09
|
Mi imamo tudi težave z vročino! Ko se dojiva, sva oba mokra.. bolj me skrbi to, da je poten (kaplice na čelu, po rokicah), obenem pa tudi mrzel. Včasih ima modrikaste nogice. V prostoru imamo 27 stopinj približno in vlage 60%. To je neznosno. Če pa ponoči odpremo malo okno, se mu začne takoj katar nabirati in težko diha. Ne vem več kaj narediti. Ima katera kakšen nasvet kako se rešiti katarja?
|
|
|
|
RE: Dojenček in vroči dnevi 24.8.2011 11:00:09
|
|
|
|
hurmica
|
Mi smo na AD mleku, tud manj poje, spije pa vec vode, ceprav mu prej ni kaj prevec tekla po grlu,jo zdaj z veseljem pije. Oblečen je v kratek body ...... večkrat na dan ga z mokro vatko obrišem okoli vratu pod pazduho....z vlažno krpo mal potegnem čez laske in je čist hapy. Preden se previjeva ga pustim brez pleničke kakih 15 min al pa tud več, da koža mal zadiha. V sobi mam pa obešeno mokro rjuho, in je občutno manj vroče. Lp
|
|
|
|
RE: Dojenček in vroči dnevi 24.8.2011 11:22:34
|
|
|
|
roladica
|
Naša je tudi ves čas premočena in ima hladne nogice. Ampak to ni nič takega. Pogosto jo umivam s hladno mokro krpico, čim manj jo imam v naročju ker se lepiva ena na drugo. Ponoči pa imamo na stežaj odprta čisto vsa okna in nimamo nobenega prepiha, se pa luštno shladi do jutra. In vsi normalno spimo, ponoči nam ni vroče.
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?