|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   POMOČ DEKLETA
21.8.2005 13:56:46   
rose22
Pred priblizno dvema mesecima sem imela takoj po zanositvi SS.Zdaj mi M zamuje 4 dni.Prsi so bolece,spika me po jajcnikih,obcasno se pojavlja spodaj bolecina,ki je ne znam razlozit,ampak ni podobna tisti pri M,test BC 3x negativen,1x,zelo cuden rezultat kot da bi hotel biti pozitiven pa ne bi hotel bit,skratka zelo zelo rahel:roza:,krvni testi cudni.Kot so mi v lab.povedali je rezultat rizicen.Se pravi ne ve se ali sem ali ne.Jaz sem cist na tleh,zelo pa si zelim da bi bilo :roza: in da bi tudi jaz lahko oznanila da bomo imeli :duda:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   POMOČ DEKLETA
21.8.2005 14:57:36   
rozica11
Oj rose22,

ja jaz ti želim vse najboljše, da bi le uspelo. Znaki, ki jih navajaš, so lahko tudi nosečniški, saj pri meni so taki in še vedno trajajo. V spodnjem delu trebuha se vsake toliko časa pojavlja bolečina, ki je podobna tisti pred M, vendar vseeno malo drugačna. Tako da ni za obupat, itak pa UPANJE UMRE ZADNJE.

Veliko sreče in upam da si že :nosecka:.

Pozdravček, :rozica:

(odgovor članu rose22)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   POMOČ DEKLETA
21.8.2005 15:16:29   
rose22
Ti ze 100% ves da si al se tud ne.Kolk casa ti zamuja M.Hvala za lepe zelje

(odgovor članu rose22)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   POMOČ DEKLETA
21.8.2005 15:23:35   
rozica11
Ja vsaj upam...delala sem test BC mini (4x) in BC navaden 1x in je povsod pokazalo :roza:. Seveda pa bom še malo v skrbeh dokler G ne potrdi. M mi zamuja 2 dni, sicer pa je zelo redna. Bom držala :miska: za obe in tudi druge da bo vse v redu.

(odgovor članu rose22)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?