Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Ve, ki vse veste- internet?? 20.8.2011 21:26:39
|
|
|
|
mamamajča
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 20.8.2011 21:29:30
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Ve, ki vse veste- internet?? 20.8.2011 21:31:47
|
|
|
|
mamamajča
|
ja, to je ok
|
|
|
|
RE: Ve, ki vse veste- internet?? 20.8.2011 21:47:12
|
|
|
|
Andromeda
|
Preverite PPoe nastavitve na laptopu(predvidevam da mož ve, kje se to pogleda).Lahko pa vtipkaš v comand line ipconfig in skopiraš ter sem prilepiš kaj ti izpiše, pa ti bomo tako probali pomagat. Do comand line prideš, če vtipkaš cmd v run/serach programs.
|
|
|
|
RE: Ve, ki vse veste- internet?? 20.8.2011 22:01:06
|
|
|
|
mamamajča
|
joj, nimam ti kak kopirat sem.... v glavnem, odpre se cela stran nekih podatkov, Ip in vse to, in pri vsakem podatku na desni piše media disconnected
|
|
|
|
RE: Ve, ki vse veste- internet?? 20.8.2011 22:07:22
|
|
|
|
Andromeda
|
Ali je potrebno na moževem računalniku opraviti ADSL connection, vsakič, ko prižgeš računalnik? Sicer pa lahko na USB prekopiraš tiste podatke, pa jih potem prilepiš z moževega računalnika, mislim, da bomo tako najbolje diagnosticiral težavo
|
|
|
|
RE: Ve, ki vse veste- internet?? 20.8.2011 22:16:54
|
|
|
|
mateyka
|
a prave driverje maš?
|
|
|
|
RE: Ve, ki vse veste- internet?? 21.8.2011 9:37:46
|
|
|
|
mamamajča
|
Aha, no na usb ne morem dat, da bi prenesla sem, žal. Posodla in se ni vrnil..... Na namiznem rač. ni treba posebej vzpostavljat povezave. In mojamura, moj pravi, da ma vse naštimano kot treba..... Sanja se mi ne. klicala sva še enga kolega, računalničarja, pregledala kar je povedal in bi moglo it,..... ne vem, najboljše bi bilo, da pride nekdo, ki se res spozna, pogledat...
|
|
|
|
RE: Ve, ki vse veste- internet?? 21.8.2011 10:18:13
|
|
|
|
Andromeda
|
Kaj pa se dogaja z modemom takrat, ko je povezan z laptopom - ali utripajo oz. svetijo lučke na njem?
|
|
|
|
RE: Ve, ki vse veste- internet?? 21.8.2011 11:03:41
|
|
|
|
mateyka
|
khm khm, a driverje za modem maš inštalirane? si pogledala v device managerja, če ti ga rač. sploh vidi in (še tretjič) kako je z driverji?
|
|
|
|
RE: Ve, ki vse veste- internet?? 21.8.2011 11:11:38
|
|
|
|
mateyka
|
ne vem zakaj ne pogledaš v device manager-ja (če ti zazna modem) in pogledaš, če imaš inštalirane driverje za modem. to se prvo pogleda.
|
|
|
|
RE: Ve, ki vse veste- internet?? 21.8.2011 11:56:35
|
|
|
|
mamamajča
|
ja, to je vse preveru.... in modem dela normalno.
|
|
|
|
RE: Ve, ki vse veste- internet?? 21.8.2011 12:12:29
|
|
|
|
Andromeda
|
Če je ADSL povezava med laptopom in modemom urejena, je lahko le še napaka v mrežni kartici ali pa kabel ne ustreza... sicer pa sem brez ideje
|
|
|
|
RE: Ve, ki vse veste- internet?? 21.8.2011 12:31:37
|
|
|
|
mamamajča
|
Fora je, ker dama na isti kabl namizni rač., pa dela.... Zdaj ne vem, sam to še... ta fizični naslov- na njegovem rač. ga najdemo, nimam pa pojma, kam ga tam vpisat, ker je pa čisto vse drgač. jZato, ker so drugi windowsi? Ne vem, ugibam. Ker to je še zadnje, kar nama pade na pamet....
|
|
|
|
RE: Ve, ki vse veste- internet?? 21.8.2011 12:32:46
|
|
|
|
mamamajča
|
Aja.... če bi bla napaka v mrežni kartici, bi brezžični delal al ne?
|
|
|
|
RE: Ve, ki vse veste- internet?? 21.8.2011 15:07:26
|
|
|
|
mateyka
|
IZVIRNO SPOROČILO: mamamajča Aja.... če bi bla napaka v mrežni kartici, bi brezžični delal al ne? ne bi. ruter spada pod network infrastructure.
|
|
|
|
RE: Ve, ki vse veste- internet?? 21.8.2011 15:18:43
|
|
|
|
mamamajča
|
Vidiš, mi je glihkar en reku, da pa bi...... ne vem, po moje je neka fora v windowsih, ampak majo vsi najini prijatlji še xp in noben nima pojma
|
|
|
|
RE: Ve, ki vse veste- internet?? 21.8.2011 20:23:19
|
|
|
|
mateyka
|
mislim, ruter seveda bi delal, samo na tvojem računalniku ga ne bi videla, če bi ga povezovala prek network mreže in to ruterji se. moj se. p.s. jaz mam visto, samo ne vem kako naj ti pomagam - modema nimamo. mamo pa brezžični ruter
< Sporočilo je popravil mateyka -- 21.8.2011 20:26:10 >
|
|
|
|
RE: Ve, ki vse veste- internet?? 21.8.2011 21:13:47
|
|
|
|
mamamajča
|
JA SAJ JAZ SI GREM TUDI JUTRI PO NJEGA.................
|
|
|
| Stran: [1] |
menite da si vzamete dovolj casa za sebe?cupacupsda (
34%)
ne (
66%)
Število vseh glasov: 199Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!