|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   canesten in nosečnost
20.8.2005 14:15:51   
eya
Zanima me, če lahko kljub nosečnosti (6 tednov in pol)uporabim canesten, ker imam izcedek in zadnja dva dni me tudi srbi okoli nožnice? Sicer sem ga do sedaj uporabila že dvakrat-pred kakimi tremi leti in kak mesec nazaj (ko sem sicer že bila noseča, a tega še nisem veela). Od takrat imam še eno tubo, a "navodila" sem na žalost vrgla stran...
Hvala!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   canesten in nosečnost
20.8.2005 14:21:20   
Jančika_
Sicer ga nekateri G predpisujejo, a Pušenjak pravi, da ga v prvih treh mesecih ni dobro uporabljati. Najbolje bo, da stopiš do svojega G.

Pomagaš si lahko tudi s tamponom, pomočenim v probiotični jogurt. V lekarni dobiš tudi svečke brez recepta (boraksove, a meni jih je G prav tako odsvetoval; in Vagisan, ki vsebuje samo mlečno kislino- no, jaz sem ga dobila brez recepta, nekatere punce pa ne - tega mi je G priporočal in so mi edine pomagale).

Za blaženje srbečice in za preprečevanje pa ti priporočam uporabo kakšnega intimnega mila, ki vsebuje mlečno kislino (Lactacyd, Nivea Intimo) in gel za mazanje Multi Gyn Gel. Sploh ta zadnji je super.

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   canesten in nosečnost
20.8.2005 14:24:02   
Jančika_
Za preprečevanje ponovnih vnetij seveda:ups:.

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   canesten in nosečnost
20.8.2005 15:07:27   
Sally
Sicer ne bi vedela, kako je s Canestenom v nosecnosti, ampak ko smo ze pri naravnih metodah za blazitev vnete noznice, srbecice in izcedka... Pri meni se je zelo dobro obneslo izpiranje noznice z zajbljevim "zvarkom". :)

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   canesten in nosečnost
23.8.2005 8:03:17   
bena
Eya, tudi jaz sem imela težave z obilnim izcedkom, pa mi je ginekolog predpisal vaginaleto Canesten. Če se prav spomnim piše v navodilih za uporabo, da je uporaba Canestena v prvih treh mesecih nosečnosti priporočljiva samo, če to predpiše ginekolog. Ker sem sama bila takrat šele v 11. tednu, vaginalete nisem uporabila, pa čeprav mi jo je predpisal ginekolog, pač pa sem počakala še kakšne štiri tedne. Izcedek mi je potem izginil.
Zato ti vsekakor svetujem, da greš na pregled k ginekologu in mu poveš za svoje težave, potem pa ti bo že on predpisal ustrezno zdravilo. Nikakor pa ne uporabljaj zdravil, ki si jih dobila predpisane pred nosečnostjo, vsaj jaz na tvojem mestu tega ne bi počela, saj je v začetnih mesecih nosečnosti odsvetovana celo uporabo zdravil, ki se dobijo brez recepta.

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?