Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Uporabnice Logest tabletk! 20.8.2005 10:23:13
|
|
|
|
Lianna
|
Jst jih jemljem že 9 mesecev, pa je vse vredu. Nobenih stranskih učinkov. Sam bolečine ob menstruaciji na žalost niso nič blažje. lp
|
|
|
|
Uporabnice Logest tabletk! 20.8.2005 10:23:17
|
|
|
|
artista7
|
jaz sem imela iste simptome. grozen glavobol. Doma mi je oče rekel, da je zaradi tabletk, pa nisem takoj :love: povedala.. potem je itak izvedel in sva šla skupaj h ginekologinji. Ta je prjavla (imela sem eno ful slabo prej, ki se ni dosti brigala), da je vse normalno in da se mi bodo stvari po porodu uredile, pri tem še izjavila da je drgač moja maternica čist ok in da se takim to ne dogaja (!). Potem je moj dragi zatežil, da tega prej ni bilo in pritisnil nanjo, pa sva vzela yarino, ki jo je treba plačat,2000sit na škatlo, samo je napredek viden.. tako ti rečem, niso vsake tabletke za vsako punco-moji kolegici so bile kul, meni ne. če maš take simptome, je brez veze naprej jemat. malo se na netu pozanimaj, ker o yarini dosti piše. Drgač je pa še fora, da te tabletke ne zadržujejo vode v telesu in se zato ne zrediš.
|
|
|
|
Uporabnice Logest tabletk! 20.8.2005 10:30:10
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz jih grem ravno naslednji teden menjat, ker imam tudi grozne glavobole od teh... Upam, da bodo druge boljše...
|
|
|
|
Uporabnice Logest tabletk! 20.8.2005 22:50:17
|
|
|
|
elizabeta p
|
Jaz imam Logest pa mi odgovarjajo.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?