Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Nivea za sončenje+projavitev 20.7.2011 15:02:22
|
|
|
|
Jantar
|
Mi smo jo lani že imeli in to čist po naklučju letos pa sem jo namerno kupila in sem bila obe leti zelo zadovoljna z njo,saj je to do sedaj bila edina krema za sončenje ob kateri naša občutljiva najstnica ni bila rdeča kot kuhan rak in ni alergijsko odreagirala pa še lep rjav ten je dobila
|
|
|
|
RE: Nivea za sončenje+projavitev 21.7.2011 9:19:42
|
|
|
|
gabrijela87
|
Super potem si jo bom tudi jaz verjetno kupila za dopust Prebrala sem nekje na spletu komentar, da ta krema pušča oranžno barvo in naj bi imel potem cele dlani oranžne barve. Ta krititka se mi je zdela čudna, ker sem na tujih spletnih straneh prebrala same pohvale. Vedno se najdejo osebe, ki prisegajo na svojo znamko in potem morajo druge blatiti, čeprav jih v resnici sploh ne poznajo.
|
|
RE: Nivea za sončenje+projavitev 21.7.2011 9:31:45
|
|
|
|
Jantar
|
No,pri nas ni nobeden imel oranžnih dlani in polt je lepo enakomerno zagorela,nobeden nč flekast kot je to v navadi pri samoporjavitvenih kremah......meni je všeč.....
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?