|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   nisem noseča :( ???
19.8.2005 13:17:42   
petka
Spet jaz in moje (kvazi?) nosečniške travme...

Včeraj sem se nekaj hvalila, da sem noseča, danes pa globoko razočaranje :((:((:((

Torej:
zadnjo :hudicek: sem imela 13.7., ker pa je navadno dokaj neredna, čeprav ne več kot 5 dni, sem test naredila šele to v sredo.
Clearblue je pokazal skoraj neviden +.
naslednji dan sem naredila še Testforless, ki je pokazal zelo zelo bledo :roza:, nato pa še BC mini, ki je prav tako pokazal skoraj nevidno drugo črtico.

Glede na to, da sem redna uporabnica vseh omenjenih testov, mi prej v nenosečnosti še nikoli ni pokazalo niti blede :roza:.

Ker z rezultatom ne jaz in ne moj :love: nisva najbolj zadovoljna sem šla ravnokar še na urinski test v laboratorij, ki je pokazal negativno!!!!

Punce jest sem tako :((:((:((
Neposredna povezava do sporočila: 1
19.8.2005 13:21:50   
dadica
kaj si delala samo urinski test ali tudi krvnega.je bil ta test opravljen pri g ali v laboratoriju?

(odgovor članu petka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
19.8.2005 13:22:08   
biba77
Urinski test v laboratoriju ni nic kaj bolj zanesljiv kot domaci. krvni je merodajen!
sicer pa ti vseeno predlagam, da test cez par dni ponovis in seveda drzim pesti :miska::miska::miska::miska:, da tecke ne bo in si :nosecka:!

(odgovor članu petka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
19.8.2005 13:23:23   
LANA37
Mogoče pa test v laboratoriju ne kaže prav, počakaj še par dni in naredi spet doma. Želim ti, da zagledaš čim prej močne :roza: ali :modri:

(odgovor članu petka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
19.8.2005 13:27:11   
DrejcDrejc
Petka, mogoče imaš še premalo hormona, da bi ga ti testi zaznali - laboratorijski niso nič bolj občutljivi od teh domačih. Najbolje pokažejo krvni testi. Počakaj še nekaj dni in ponovi teste. ja, saj vem, da je hudooooo! Ampak, kakšno izbiro pa imaš, kot samo čakanje?
Držim pesti, da si aprilčica!
Glavo pokonci!:metulj:

(odgovor članu petka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
19.8.2005 13:28:38   
pupika
Petka, tvoja zgodba je podobna moji, vendar da sem jaz imela zelo močan + na CB, urinski test pri ginekologinji pa mi je pokazal negativno. Sigurno si noseča. Jaz bi ti predlagala da stopiš do svoje G in te naj pregleda z UZ in še prosi jo, naj te pošlje na odvzem krvi. Tudi pri meni se ni nič videlo na UZ le, odebeljeno sluznico sem imela, kar naj bi bil znak za nosečnost, krvni testi pa so pokazali pozitivno. Na žalost pa so mi nosečnisški hormoni upadali in enkrat spet naraščali. So mi pa čez dni ugotovili, da sem imela nosečnost v desnem jajcevodu in ne v maternici. Zato pojdi do svoje G, ne bi te rada prestrašila, samo ne odlašati. Če ti en test pokazal samo bledo črtico si bila ali ai pa še noseča.

Držim pesti zate, da bo vse v redu in da bo tvoja pikica pri tebi zdrava.

:angel::angel::angel:
:miska::miska::miska:

(odgovor članu petka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
19.8.2005 13:29:00   
petka
ja, samo urinskega sem delala.
Je rekla, da naj pridem, če ne mo tečke :hudicek: v torek ponovit.

Ampak jaz sem tako :((, zarad te negotovosti...., sam še čakam da po 100 letih :hudicek: pride :(

(odgovor članu petka)
Neposredna povezava do sporočila: 7
19.8.2005 13:41:22   
Katjusa
ne tako hitro obupat v laboratorijih uporabljajo iste teste k doma tak da ne more bit tam negativno doma pa pozitivno mogoce pa so mel kak slabsi test....

pocakaj kak dan hormon se beje dviguje na dva dni tkoa da ce si ti bo pokazalo sej M tud ne zaostaja brez razloga ce je drgac redna:ups:

Glavo gor pa malo pocakaj sej vem da je hudo sam sej mores vedet da druga ti ne preostane kar je je ce pa ni bo pa drugic....
Kolk casa se pa ze trudis ce ni skrivnost?

lep pozdrav pa drzim pesti da ti je doma pokazal prav sej pa ja test ne more bit lazno pozitiven:ups:

Katja

(odgovor članu petka)
Neposredna povezava do sporočila: 8
19.8.2005 13:42:04   
dadica
tudi jaz sem imela domači test zelo rahel+, sem šla k g kjer mi je naredila urinski test in je bil negativen.pa mi ni dalo mira in sem šla v laboratorij dat kri kjer so mo potrdili nosečnost.meni je sestra pri g zagotovila da nisem :nosecka: ,pasem vseeeno bila .tako da mislim da si ti tudi!

(odgovor članu petka)
Neposredna povezava do sporočila: 9
19.8.2005 13:45:51   
lizbona
se strinjam s pupiko, čimprej pojdi do svojega G in naj te pregleda z ultrazvokom, do takrat pa čimveč pozitivnih misli pa sprehod v naravi pa crkljanje pa kakšen dober film pa probaj ne biti črnogleda,saj vem, da je to lahko rečt, pa vseeno...razumem tvojo situacijo in ti ful želim, da bi blo vse ok.
držim pesti!!!!
:angel::angel::angel:

(odgovor članu petka)
Neposredna povezava do sporočila: 10
19.8.2005 13:46:13   
cica

Ti naredi krvni test, gotovo bo pokazal:modri::roza:.
Vsi testerčki pa tudi niso zatajili,a? Meni še nikoli ni pokazalo niti blede črtice. Kar korajžno.:bravo:

(odgovor članu petka)
Neposredna povezava do sporočila: 11
19.8.2005 13:46:25   
pupika
Dadica tudi meni je sestra pri G zatrjevala da je nemogoče, da sem noseča. Enkrat lani mislim da novembra je meni pokazalo pozitivno, kljub zamudi M sem šla do G in mi je tam sestra naredla test in me poslala domov, češ da nisem noseča in čez kakšen teden sem dobila M zelo rahlo. Verjetno sem takrat imela ss, potem se mi je pa zgodba ponovila letos junija, le da me je sestra še kljub negativnim testom poslal do G.

Petka zato vstrajaj pri sestri za napotnico v laboratorij.

Dadica katero G imaš ti?

(odgovor članu petka)
Neposredna povezava do sporočila: 12
19.8.2005 13:49:41   
Urša
či je domači test pozitiven, četudi se slabo vidi gre za :duda:. Čez par dni probi še enkrat pa bo.

navijamo:sloncek::sloncek::sloncek:

(odgovor članu petka)
Neposredna povezava do sporočila: 13
19.8.2005 14:03:13   
Mijavček
petka, ni nujno!!!

poznam jih že veliko s takim primerom, pa so bile noseče!!! Tisti testi v laboratoriju so zgleda slabši, kot tej za doma. POjdi na krvni test. pomojem si čisto lepo noseča.

LP Mijavček:muca:

(odgovor članu petka)
Neposredna povezava do sporočila: 14
19.8.2005 14:22:34   
dadica
pupika moja g je dr tatjana kodrič

(odgovor članu petka)
Neposredna povezava do sporočila: 15
19.8.2005 14:29:32   
pupika
Sem najprej pomislila da imaš isto G kot jaz, ker ti je sestra zatrjevala da nisi noseča.Pa sem se zmotila, zgleda da je kar veliko takih sester ki se tako zmotijo.

(odgovor članu petka)
Neposredna povezava do sporočila: 16
19.8.2005 14:41:59   
BaGSi
Jaz bi šla kar na krvni test - če ne drugega samoplačniško; ker tam dobiš točne vrednosti hormona.

Lahko se sicer tudi tukaj zgodi, da bo vrednost hCG pod 40 in bo zato test teoretično negativen; ker imajo urinski testi nižjo mejo zaznavnosti (CB in BC 20 mIU/ml; BC mini pa 10 mIU/ml), vendar boš vsaj vedela točno vrednost: ne pa + ali -

(odgovor članu petka)
Neposredna povezava do sporočila: 17
19.8.2005 15:06:02   
Anonimen
Petka, kot bi brala mojo zgodbo. Gre pa takole:

Meni M. zelooo neredno prihaja in sem pred 10 dnevi za štos naredila test Baby check mini. To je bilo okoli 10 zvečer. In glej ga zlomka, pokazal je dve črtici takoj, eno sicer bolj bledo, a se jo je vseeno videlo. Ker sem skeptik in nisem verjela rezultatu, pa še tisti dan sta dve uporabnici RR-ja pisali o lažno pozitivnih testih, kar so jima tudi potrdili pri G., sem naredila drugi test zjutraj. Isti rezultat. Ker se mi je še vedno zdelo prelepo, da bi bilo res, sem šla v lekarno še po Clearblue. Pokazel mi je naslednji dan zjutraj zelo očitno negativno črtico. Sklep: ali so testi Babycheck kazali narobe ali pa sem tako malo časa noseča, da CB tega še ne zazna. Zato sem počakala še 3 dni in ponovno naredila Baby check mini, ki je bil zelo očitno negativen, in CB, pravtako negativen.
Zakaj mi je torej prvi test kazal pozitivno? Zagotovo sem ga naredila tako kot je treba. Možnosti je več:
- ali so bili testerčki pokvarjeni,
- kot sem se kasneje pozanimala, žensko telo proizvaja več različnih hormonov HCG, vendar v zelo majhnih količinah. Občasno se zgodi, da ženska npr. ob ovulaciji ali M. izloči več nenosečniškega hormona HCG, ki ga testi zaznajo, saj niso narejeni samo za nosečniške HCG-je ampak zaznavajo vse hormone iz te skupine. Torej lahko, da je moje telo takrat proizvedlo nekoliko več drugega hormona in ga je test zaznal.
M. se mi do sedaj še ni začela, je pa res, da še ni okrog ciklus, ker imam dolgega 53 dni (vsaj nazadnje je bilo tako).

Do takrat sem tudi sama menila, da so testi lahko samo lažno negativni, ne pa tudi lažno pozitivni. No, očitno je tudi drugo možno. Bi rekla, da sem sama kaj zašuštrala, a dva testa z istim rezultatom??!! Stran sem vrgla 6 jurjev brez veze, naslednjič naredim test šele, ko bo M. definitivno zamujala in ne prej in potem grem narediti še krvni test. Urinski testi v ZD so isti kot jih kupiš v lekarni, niso nič bolj zanesljivi. Hočem imeti na papirju, ker gre preveč živcev in ravno se začneš veseliti, potem pa ni nič.

(odgovor članu petka)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
19.8.2005 15:08:39   
Anonimen
No, evo, če človek ne prebere do konca. Petka, glede na to, da ti je toliko različnih testov pokazalo pozitivno, bi pa tudi sama rekla, da si nosečka. Pojdi oddat kri, pa boš videla.

(odgovor članu petka)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
19.8.2005 15:59:13   
petka
Dadica, v kakšnem časovnem razmiku pa si delala vse te teste?
Jaz sem delala CB v sredo (rahel +), Testforless in BC mini v četrtek (spet rahle :roza:), urinski test pa danes - petek, pa negativen???

Po časovnem razmiku ni nobene logike!

(odgovor članu petka)
Neposredna povezava do sporočila: 20
19.8.2005 16:19:54   
dadica
prvi test je bil v četrtek popoldne-komaj vidna druga črtica,ponovila v petek zjutraj-komaj vidna druga črtica in ponovila v soboto:ups: -isti rezultat.urinski tets pri g sem delal v ponedeljek (prvi urin)ob 7.30 in nato v mb ob 9.00 še krvnega ki je bil pozitiven!
upam da sem kaj pomagala!

(odgovor članu petka)
Neposredna povezava do sporočila: 21
21.8.2005 18:44:02   
stuhica
pče si naredila samo urinski tes v laboratoriju pojdi h G na krvni test, kjer naj ti preverijo hormon Beta HCG in ti bo takoj povedal ali si noseča lai ne ! Tud meni so naredili v laboratoriju (po testu CB rahla črtica komaj opazna ) urinski test ki je bil negativen pa sem bila vseeno noseča po krvni preiskavi na žalost je bila IMN ampak kaj čnmo življenje gre naprej!

stuhica

(odgovor članu petka)
Neposredna povezava do sporočila: 22
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?