Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kateri kamp je najbližje Bačvicam? 12.7.2011 12:26:14
|
|
|
|
majčica1508
|
Nevem kateri kamp,vem pa da je super,sploh za zabavo...saj to misliš te Bačvice v Splitu
|
|
|
|
RE: Kateri kamp je najbližje Bačvicam? 12.7.2011 12:29:13
|
|
|
|
Kerensa*
|
Ja, ja - te. Razmišljam, da bi se od četrtka do sobote pobrala dol, ampak nekje pač moram spat. S plaže bi me zagotovo... "prijazno" odslovili.
|
|
|
|
RE: Kateri kamp je najbližje Bačvicam? 12.7.2011 15:41:37
|
|
|
|
luka jan
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* Ja, ja - te. Razmišljam, da bi se od četrtka do sobote pobrala dol, ampak nekje pač moram spat. S plaže bi me zagotovo... "prijazno" odslovili. Tole je super ideja, ne moreš poštudirat kaj boljšega. Vroče je tu dol res za umret, za kamp ti pa ne znam povedat, ker nimam pojma.
|
|
|
|
RE: Kateri kamp je najbližje Bačvicam? 13.7.2011 7:29:14
|
|
|
|
ksenjak
|
Po moje je še najbljižje kamp Stobreč. lp
|
|
|
|
RE: Kateri kamp je najbližje Bačvicam? 13.7.2011 8:20:11
|
|
|
|
Andromeda
|
IZVIRNO SPOROČILO: ksenjak Po moje je še najbljižje kamp Stobreč. lp Po moje tudi.
|
|
|
|
RE: Kateri kamp je najbližje Bačvicam? 13.7.2011 8:36:33
|
|
|
|
Kerensa*
|
To je najbrž tole: http://www.campingsplit.com/pricelist-camping-split.php Mi zna katera razložiti tale cenik oz. koliko je potem cena na dan za 2 odrasli osebi + 1 navaden avto? Ker vidim, da so različne ponudbe, me zanima cena samo za to, da parkirava avto in da imava tista 2m2 za mini-šotor, nič drugega.
|
|
|
|
RE: Kateri kamp je najbližje Bačvicam? 13.7.2011 10:00:05
|
|
|
|
ksenjak
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* To je najbrž tole: http://www.campingsplit.com/pricelist-camping-split.php Mi zna katera razložiti tale cenik oz. koliko je potem cena na dan za 2 odrasli osebi + 1 navaden avto? Ker vidim, da so različne ponudbe, me zanima cena samo za to, da parkirava avto in da imava tista 2m2 za mini-šotor, nič drugega. Ti si posrečena . Kakšen je pa nenavaden avto? Ja, to je ta kamp, za katerega boš plačala 27,20 EUR/dan (če vzames kamp mesto zona B, v katerega sem ti vštela še avto, takse, nimaš pa elektrike) ali pa 27,70 EUR/dan (če vzameš kamp mesto zona A, v katerem pa že imaš vštet avto in elektriko, jaz sem ti dodala le še takso). lp
|
|
|
|
RE: Kateri kamp je najbližje Bačvicam? 13.7.2011 10:01:09
|
|
|
|
Kerensa*
|
Nenavaden avto, ja ... mišljen je bil običajen osebni avto, HB ali karavan - ker v Dubrovniku sem lani videla, da za enoprostorce (ki so tudi avtomobili) računajo več.
|
|
|
|
RE: Kateri kamp je najbližje Bačvicam? 13.7.2011 10:02:30
|
|
|
|
ksenjak
|
Ne, tu bi za enoprostorca zagotovo plačala isto, mislim, da več računajo le za kombije. lp
|
|
|
|
RE: Kateri kamp je najbližje Bačvicam? 13.7.2011 10:03:45
|
|
|
|
Kerensa*
|
Torej 27,7€ na dan zame, za g. Moža in za avto? Sprejemljivo.
|
|
|
|
RE: Kateri kamp je najbližje Bačvicam? 13.7.2011 10:11:31
|
|
|
|
ksenjak
|
Tako je. Plus elektrika in taksa za oba. Se mi pa zdi kar drago. Bi se dalo najti veliko cenejšo varianto. lp
|
|
|
|
RE: Kateri kamp je najbližje Bačvicam? 13.7.2011 10:16:22
|
|
|
|
Kerensa*
|
Ah, ne potrebujem elektrike. Saj grem v kampu samo spat.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?