Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: vaše izkušnje s CORIS zavarovanjem 22.6.2011 19:55:18
|
|
|
|
Anonimen
|
Mi imamo zelo dobre izkušnje ... vedno ko sklenemo to zavarovanje se nam nič ne zgodi
|
|
|
|
RE: vaše izkušnje s CORIS zavarovanjem 22.6.2011 20:32:48
|
|
|
|
Sa.Ka
|
Od kolegice izkušnja zelo zelo slabaaaaaaaaaaaaaaa.
|
|
|
|
RE: vaše izkušnje s CORIS zavarovanjem 22.6.2011 20:33:20
|
|
|
|
josephine27
|
IZVIRNO SPOROČILO: Otika Mi imamo zelo dobre izkušnje ... vedno ko sklenemo to zavarovanje se nam nič ne zgodi enako
|
RE: vaše izkušnje s CORIS zavarovanjem 22.6.2011 20:39:02
|
|
|
|
luka jan
|
IZVIRNO SPOROČILO: Otika Mi imamo zelo dobre izkušnje ... vedno ko sklenemo to zavarovanje se nam nič ne zgodi Tudi pri nas je tako, pa upam da tudi tako ostane.
|
|
|
|
RE: vaše izkušnje s CORIS zavarovanjem 22.6.2011 21:29:22
|
|
|
|
naja17
|
Sej maš tud Elvio na izbiro... To pač nej bi mel s sabo, evropska kartica ne krije vsega... Jaz poznam Elvio in moje izkušnje so dobre oz. vem, da se trudijo zrihtat....
|
|
|
|
RE: vaše izkušnje s CORIS zavarovanjem 26.6.2011 0:02:24
|
|
|
|
Roberta69
|
Oče je imel ful probleme z unovčenjem, pa čeprav je predložil foto gradivo itd. Kar morili in morili so z izpolnjevanjem neskončne dokumetacije, pa še kar ni bilo dovolj... približno tako kot so naštimana vsa zavarovanja, ko vplačaš, je vse super, ko morajo izplačati, je pa cel halo . Ampak vseeno je fajn imeti kakšno zavarovanje, je pa v bistvu evropska kartica zrdavstvenega zavarovanja tudi čisto dovolj za osnovne stroitve.
|
|
RE: vaše izkušnje s CORIS zavarovanjem 29.6.2011 10:07:59
|
|
|
|
Katjuš@
|
Jaz imam zelo ok. Med prevozom v bolnišnico, sem poklicala CORIS in ko smo prispeli tja je bilo že vse urejeno. Ni mi bilo potrebni nič plačevat, nobenih drugih papirjev...le en telefonski klic.
|
|
|
|
RE: vaše izkušnje s CORIS zavarovanjem 29.6.2011 10:40:25
|
|
|
|
izalina
|
Pri nas je šlo vse brez težav samo z EU kartico oziroma so v bolnici samo po njej vprašali (Švica). Nam ni bilo potrebno storitev ob odpustu nič plačat in tudi potem nismo imeli nobenih stroškov in opravkov s tem.
|
|
|
|
RE: vaše izkušnje s CORIS zavarovanjem 29.6.2011 11:11:01
|
|
|
|
Nika v službi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjuš@ Jaz imam zelo ok. Med prevozom v bolnišnico, sem poklicala CORIS in ko smo prispeli tja je bilo že vse urejeno. Ni mi bilo potrebni nič plačevat, nobenih drugih papirjev...le en telefonski klic. Zelo podobne izkušnje (od moje šefice) in to 2x v tujini pri zelo kompliciranih problemih, pri obeh je bil nujen helikopterski prevoz s smučišča v bolnišnico. Je pa fajn dvojno kritje, ker potem si res lahko precej brez skrbi.
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Smučišče Kandrše – VidrgaOb cesti Moravče-Zagorje, 50 kilometrov od Ljubljane, ležijo Kandrše. Kandrše so naselje v občini Zagorje ob Savi. Manjš...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?