Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 15.6.2011 13:56:49
|
|
|
|
antonia
|
Živjo punce, kolikor vas berem ste vse super pridne . Včeraj smo imeli sistematski pri enem mesecu in naša Neža je pridobila 1,3 kg. Kljub temu, da res neprestano jem - predvsem sladko - pa sem tudi jaz že na -2 v primerjevi z zanositvijo, a kaj ko jme jih čaka še 20 . Zdaj pa znova v akcijo, da počistim kuhinjo, preden greva po "tamalega" - sva z malo celo dopoldan vozičkali, tako, da delo še čaka... Uživajte v sončku
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 15.6.2011 14:08:28
|
|
|
|
brkn83
|
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm tanči ...za piščančka.... ajvy.....da hitr tetka spoka kolumbo....o, boš mela mau oddiha...sam Jurček in Šimček pr hiši...lepo, lepo....pa upam d že unga am-ja nabavš na zalogo urša...fajn šoping si mela, pa super d so Evico cepli brkn...oooo, a zdej si pa na marmelade prešaltala...ma ti si res super pridna ja sem morala porabiti jagode ki sem jih nabrala in borovnice s katerimi me tast zalaga. Je treba mal zaloge narediti za zimske dni.
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 15.6.2011 14:09:11
|
|
|
|
brkn83
|
IZVIRNO SPOROČILO: antonia Živjo punce, kolikor vas berem ste vse super pridne . Včeraj smo imeli sistematski pri enem mesecu in naša Neža je pridobila 1,3 kg. Kljub temu, da res neprestano jem - predvsem sladko - pa sem tudi jaz že na -2 v primerjevi z zanositvijo, a kaj ko jme jih čaka še 20 . Zdaj pa znova v akcijo, da počistim kuhinjo, preden greva po "tamalega" - sva z malo celo dopoldan vozičkali, tako, da delo še čaka... Uživajte v sončku bravo neža. Res lepo pridobiva na teži. Uživajte v lepem vremenu.
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 15.6.2011 19:54:52
|
|
|
|
MIHAILO
|
Zivjo punce...kako ste kaj? Mi smo prisli iz Bosne,bili smo 17dni,otroci so na polno uzivali sploh Mihailo cel dan so bili zunaj...Res je ,da smo atija pogresali in on nas ampak smo si orenk baterije nafilali...Mihailo je bil tok zunaj ,da je potem kar rekel da gre v hiso,prve dni pa ga sploh nismo spravili noter za kosilo ga je moral zunaj jesti vas grem malo brati
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 15.6.2011 21:17:55
|
|
|
|
Urša08
|
čer Jaz sem čist morto. Zmatrana ful. Danes je bilo spet malo šopinga, potem po otroke v vrtec, pa k stari mami od mojga mal. Potem pa še roditeljski za Žiga, domov prišla čez 7 tko da pestro, pestro. Čaka me še kuhinja da jo v red dam, pa fino bi bilo dva stojala cot pobrat. morm mulčke zrihtat
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 15.6.2011 22:40:29
|
|
|
|
petrušk_
|
čer.... poln dan...pojstle preoblečene in oprane...obiski iz rodnega kraja zj pa je že v hladilniku posladek za jutrišnje visoke goste zmatrana....šibam spat!!! nočkooooooooo
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 16.6.2011 6:22:25
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 čebela uvau že 3 mesece kaj gre hitro , pa super za dojenje - se polno dojita? 2/3 je dojenja,1/3 pa AMja
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 16.6.2011 6:52:47
|
|
|
|
Čebel@
|
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 16.6.2011 6:53:50
|
|
|
|
Čebel@
|
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 16.6.2011 6:59:51
|
|
|
|
Čebel@
|
mala na poti v vrtec.....ima zdele par dni foro da nikamor brez mene ne na dvorišče,danes je jokala da ne gre v vrtec,da bo pri mamici,zvečer jo moram jaz dat spat,.. včeraj sva celo dopoldne vozičkala,prišla domov, nahranila,skuhala kosilo in spekla pecivo(jogurtovo s češnjami in polito s pudingom ),popoldan sva šli pa s na kolo
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 16.6.2011 7:04:51
|
|
|
|
Čebel@
|
dovolj samogovorov grem kavo spit do konca in šnofat po netu se tipkamo kasneje
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 16.6.2011 11:09:37
|
|
|
|
brkn83
|
dan. vidim da je danes pravo zatišje tle gor. Js bla mal v trgovini, pa mamo sem k zdravniku peljala................pa zjutraj sva z nikom bila res pozna. Sva šla v varstvo šele ob osmih. zdej pa me čaka likalnik, pa polikam eno goro cot. No pa potem si moram še program za dekliščino do konca pripraviti in pogledat kaj vse potrebujem.
|
|
[Brisano sporočilo] 16.6.2011 15:05:14
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 16.6.2011 17:37:33
|
|
|
|
Urša08
|
helov Trenutno samevam Eva spančka, Žiga je s stričkom na vrtu, Nejc in možek pa pri stari mami nabirata češnje in maline . Ker sem si dopoldan vzela na off, sem morala sedaj malo nadoknadit. Kuhinjo in dnevno sem v red dala sedaj morm pa še mal cote poštimat.
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 16.6.2011 18:12:02
|
|
|
|
tanci29
|
en ali bi katera slučajno kupila otroško kolo znamke schwinn..je čisto nov..kupila sta ga babi in dedi za ta velkega piščanca pa se ne mara z njim vozit ker mu je premajhen..včeraj sem mu šla kupit novega in sem za tamalo piščančko videla tako lepega punčkastega. ta ki ga imamo je črn in oranžen(je tudi zelo lep za fantke) no sej hana se vozi čist lepo na njemu...ampak me je tist ta punčkast čist prevzel in ga ne morem zbit iz glave. ne bi se pa rada v neke brezvezne stroške spuščala.no tako če je kera zainterisirana ga prodam za ene 90€ nov je bil 120€.
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 16.6.2011 18:12:29
|
|
|
|
tanci29
|
mi noče slike prilimat
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 16.6.2011 18:14:34
|
|
|
|
tanci29
|
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 16.6.2011 18:16:38
|
|
|
|
Čebel@
|
tanci...če želiš ga objaviva pri meni in mogoče ga kdo kupi?...če ja,pol mi piši na malcki.palcki@gmail.com in se zmeniva zoperna sem
< Sporočilo je popravil Čebel@ -- 16.6.2011 18:24:30 >
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 16.6.2011 21:06:06
|
|
|
|
sjmm
|
hej, bejbe!!! dopoldne mau leteče, je kr pasal..kofetek pa to pol pa na brzake kosilo, posodo, cote.....pol smo fante an bejzbol peljal...dons smo bli mi na vrsti za peljat...mulčki pa so bli tooook tečni dons...noben ni najdu opreme, ta pravih superg, bidona...auuuuuuuu...mi je kr piskal pod pokrovom vmes smo z majkijem in lubijem skočil še v milerja, mlekec in prašek, pa mehčalc...je blo treba zaloge nardit k ju3 bom sigirn dobila eno ogromno pošilko umazanih cot iz otroških sob, pa že dons je ena pršla z bejzbola pol je pa Majki okol 7h v avtu mau zadremau...toooo...no, tko d mamo še zmer turbo vklopln...upam, da se mu v roku pol ure spraznejo baterije in ostane kej časa za romantiko pa en ful lep večer vsem skupaj!!!!
|
|
[Brisano sporočilo] 16.6.2011 23:31:47
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 17.6.2011 0:03:15
|
|
|
|
birdy
|
helov, mi smo bolj tako, ne glih najbolje no. Edin zdravje nam zaenkrat služi, že trkam. Dec je v gipsu, ga ma do kolen, tko da še 10 dni smo čist nemobilni. Obeta se mu nova služba, držte pesti. Bi bilo res fino če bi dobil, samo če bojo priprasvljeni počakat. Zelo slabo kar se je zgodilo je pa da je naš kuža eno ugriznu. Mism, ne vem kaj mu je bilo. Tašča je tako kot vsak večer peljala svojga psa na sprehod, naš je šel zraven (ga ni privezala ker ga nikol ne, in ni bilo nikol problemov ker je to tok priden kuža) in je šla ena ženska mimo in jo je napadel. Šla je pol do zdravnika tko da zdej čakamo da nas pokličejo in ga verjetno dajo na opazovanje. Mi je tok hudo, k je to res priden kuža. Sploh mi ni jasno kaj nu je bilo, vedno je letal po travniku, otroc so ga božal (ne sam naši), vsazga je lepo pozdravu, lizu,... Ma res je priden, nikamor šel, ko si ga poklicu je priletel,... upam da se bo tak pokazu tud na opazovanju. Mah, tale luna vse mal trka očitno. Zdej grem pa spat, dons je bil naporen dan in sem skurjena. Lepo bodite...
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 17.6.2011 6:52:31
|
|
|
|
petrušk_
|
jutroooooooooooooooooooooooooo včeri en totalno super dan... zjutrej kavica s polno družba...neprecenljivo...upam le na več takih obiskov....je blo lušno za evo, k je mela Majo na obisku, zame pa sploh ekstra k sm se xxl načvekala popoldan oči pršu, smo pojužnal in pol sva šle z evo na kolo, na eno dolgo turo, da mami mal bedrca utrdi....čene bojo šle kilce spet sam navzgor.... oči je prevzel in sta šla na fino šetnjo za odganjanje krčkov, pol smo se pa na kavici srečal, da se je eva še mal u hišci poigrala in po toboganu spuščala dons mam bl u izi dan, neki za kosilo pogruntat pol pa kakšna kavica pade...itak je pa dan že popoln, k je petek in vem, da bo zj oči 2 dni samo z nami imejte se lepo in se smejte.....
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 17.6.2011 6:54:15
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: birdy helov, mi smo bolj tako, ne glih najbolje no. Edin zdravje nam zaenkrat služi, že trkam. Dec je v gipsu, ga ma do kolen, tko da še 10 dni smo čist nemobilni. Obeta se mu nova služba, držte pesti. Bi bilo res fino če bi dobil, samo če bojo priprasvljeni počakat. Zelo slabo kar se je zgodilo je pa da je naš kuža eno ugriznu. Mism, ne vem kaj mu je bilo. Tašča je tako kot vsak večer peljala svojga psa na sprehod, naš je šel zraven (ga ni privezala ker ga nikol ne, in ni bilo nikol problemov ker je to tok priden kuža) in je šla ena ženska mimo in jo je napadel. Šla je pol do zdravnika tko da zdej čakamo da nas pokličejo in ga verjetno dajo na opazovanje. Mi je tok hudo, k je to res priden kuža. Sploh mi ni jasno kaj nu je bilo, vedno je letal po travniku, otroc so ga božal (ne sam naši), vsazga je lepo pozdravu, lizu,... Ma res je priden, nikamor šel, ko si ga poklicu je priletel,... upam da se bo tak pokazu tud na opazovanju. Mah, tale luna vse mal trka očitno. Zdej grem pa spat, dons je bil naporen dan in sem skurjena. Lepo bodite... joooj...super, da ste ok...oči je mal nastradal ni kej, ampak sj bo.... za kužita pa res hudo....sam ni kej, žival je le žival in nikoli ne moreš predvidet kako bo reagirala....važn da mate zdravja polno vrečo ostalo se bo pa že poštimal... za službico pa sploh supercaaaaaa naj se vam izide po planih
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 17.6.2011 6:55:25
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 tanci, res lepo kolo...a hana se že s tem fura al kaj...eva še sploh noče na pedala prtisnt
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 17.6.2011 6:57:57
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ mala na poti v vrtec.....ima zdele par dni foro da nikamor brez mene ne na dvorišče,danes je jokala da ne gre v vrtec,da bo pri mamici,zvečer jo moram jaz dat spat,.. včeraj sva celo dopoldne vozičkala,prišla domov, nahranila,skuhala kosilo in spekla pecivo(jogurtovo s češnjami in polito s pudingom ),popoldan sva šli pa s na kolo super za lep dan in naj bo čimveč takih........... kar se hane tiče pa je tud eva precej name nalimana zadnje čase...v stilu...moja mami...moja mami....to je moja mami sam s to razliko, da men to ful sede...kaj je lepšega kot to, da ti otroček pokaže kako te ima rad....pa četudi je pač obdobje ko to kaže mal preveč...boljš to, kt pa da te nebi mel za mar think pozitive - be pozitive....
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Nadomestna in dopolnilna komunikacijaOktober je mesec ozaveščanja o NDK, ki omogoča komunikacijo osebam s težavami govora. V Sloveniji pa se soočamo z izzivi...
Zakaj je dobro imeti sestro?V različnih študijah so raziskovalci prišli do zanimivega zaključka: če imate sestro ali več sester imate res srečo v ži...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.