Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: nahrbtnik za nošenje otroka 13.6.2011 18:09:10
|
|
|
|
Oceania
|
Jaz ga prodajam, firme Maya Maya, modre barve, s strehico in prevleko za dež, z žepi in previjalno podlogo, samo enkrat nošen.
|
|
|
|
RE: nahrbtnik za nošenje otroka 13.6.2011 18:35:50
|
|
|
|
rose85
|
Najboljša firma teh nahrbtnikov so Deuter Kid Comfort. Preberi si kaj o njih - je vellllllliiiiiko napisano. Cena je sicer kar zasoljena, ampak če ga prodajaš, ga ni problem prodati.
|
|
|
|
RE: nahrbtnik za nošenje otroka 13.6.2011 18:40:55
|
|
|
|
nusi
|
tega sem jaz "podedovala" od sestre, ful smo zadovoljni
|
|
|
|
RE: nahrbtnik za nošenje otroka 13.6.2011 18:44:14
|
|
|
|
lipikica
|
oceania, koliko pa imaš ceno in imaš kakšno slikico. prosim pišio na zs.
|
|
|
|
RE: nahrbtnik za nošenje otroka 13.6.2011 22:21:04
|
|
|
|
ksenija12
|
Deuter..ker tudi ko ga preraste, ga lahko prodaš z minimalno razliko v ceni..je kvaliteta.
|
|
RE: nahrbtnik za nošenje otroka 13.6.2011 22:52:30
|
|
|
|
hubi
|
Deuter, vsekakor vreden nakupa.
|
|
|
|
RE: nahrbtnik za nošenje otroka 15.6.2011 12:59:03
|
|
|
|
anya.xy
|
Še ena ki je za Deuter kid confort II, super zadovoljni, mala2 spita ko angelčka not
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?