|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Februarčice
18.8.2005 12:35:26   
tinkatonka
Hojla!

No pa sem iz pregleda. Sicer so me uspeli razkuriti kot :hudicek: in sicer zato, ker sem prišla na vrsto skoraj dve uri po tistem, ko sem bila naročena. Jaz kokoš sem pa prišla še pol urce pred uro, ko sem bila naročena. Torej sem čakala 2,5 ure. :(:hudicek::(:hudicek::(:hudicek:

No potem notri sem postala boljše volje. Smo se stehtali (-2 kg), ne vem sicer od kje so kg šli dol, ker men nobene hlače skor niso več prov. Potem sem šla pa notri, ker je zdravnica pregledala izvide, je bilo vse OK, pa zaradi izcedka s katerim se tako in tako borim še skoraj vso nosečnost sem dobila spet ene "štoflce" za vstavljat. UZ-ja nisem imela, smo pa poslušal srčeka. In baje je spančkal, ker je imel zelo lep enakomeren utrip. Pa sem ji že danes povedala (preventivno), da nočem vedt spola otroka, da se ne bo slučajno kdaj kej zagovorila, ampak mi je rekla, da ji moram to kr vsakič sproti povedat.
No takole. Zdaj pa spet 4-tedensko čakanje na nov pregled. Ampak imam tako in tako zdaj ogromno ogromno dela pa upam, da bo čas hitreje mineval.

Pobožajte svoje bušije!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Februarčice
18.8.2005 13:24:07   
marty5
Joj, v današnjih časih pa bi se ja lahko bolje organizirali, da človek ne bi čakal :hudicek: Zaenkrat moram reči, da imam srečo - trkam na les...

Jaz imam pregled 5.9. in tudi komaj čakam. Na zadnje sem šla v laboratorij za vse tiste izvide in ker me niso nič klicali, lahko samo upam, da je vse ok.

Rezultati NS so bili ok - tveganje je nekje 1:6000 (se ne spomnem točno), vratna svetlina pa 1,6mm. Najbrž pa bom vseeno naredila še DHT. O tem sva se nazadnje pogovarjala z G. Sem raje ziher, čeprav še vedno obstaja kaka grda možnost, ki pa jo bom vseeno odvrnila iz misli.

Upam, da bomo tudi takrat pogledali kaj na UZ, ampak se bojim, da do 20. tedna ne bo nič. Načeloma naj bi bila le 2 UZ v nosečnosti. Pa je najlepši del vsega 9nebesa

Komaj čakam, da začne trebušček kaj rast - zdaj je le obložen z nekaj špehca :ups:. In septembra gremo malo po nakupih za mamico ;)

Nič, držte se in uživajte z vašimi :duda: in :love:

:rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Februarčice
18.8.2005 13:26:44   
sicilija
Hi

tudi jaz imam podobne izkusnje kot ti. V Italiji je se pa sploh slabi.... Sem se narocila po telefonu, prisla pol ure prej, cakala eno uro, da so mi rekli da me sploh niso imeli naroceno. Halo?!
Pri prvi nosecnosti je bilo se slabi... Sem imela narocen ultrazvok v 12. tednu. Zjutraj sem opazila dve kaplji krvi, ma sem pocakala do popoldneva ko sem bila narocena pri mojemu ginekologu. Prisla sem kot ponavadi 20 minut prej, ampak on je ze sel proc ker je imel en sestanek na obcini(poleg ginekoloske prakse je namrec tudi zupan). Moj moz ga je poklical na mobitel in je narocil sestri, da mi da eno inekcijo in me poslal domov pocivat in da naj pridem drug dan popoldan ob treh.
Ves kaj? Drug dan popoldan ob treh sem se jaz ze zbujala z narkoze po ciscenju zaradi SS!!!! Nisem pozabila mu povedat par pikrih, niti primariju.
Se zdaj ga "postran" gledam, ginekologa pa sem seveda zamenjala.

Pa uzivaj!

Neposredna povezava do sporočila: 3
   Februarčice
18.8.2005 13:32:25   
Ezi
Živjo!

Tudi jaz imam pregled šele 02.09.- čez celo večnost.
Bom pa medtem pridno božala bušija, da bo lepo rasel in se mali/-a lepo razvijal/-a v njem;)

Punce, meni tudi kile gor in dol skačejo ... sem se čez vikend že malo zasekirala, da sem se ful zredila, pa sem se potem včeraj tehtala, pa je bilo spet tako kot predtazadnjič:zmeden:
V službi pa mi sodelavka vztrajno trdi, da bomo imeli punčko, ker imam po obrazu kar nekaj malih mozoljčkov. Hm ...

Neposredna povezava do sporočila: 4
   Februarčice
18.8.2005 13:46:29   
bobika
Tudi jaz sem iz pregleda. Uz mi je naredila in moj :love: je z veseljem opazoval vse :duda: gibe. Lepo je nama razložila kje ima kaj in full fajn se ga je vidlo.
Drugo je z izvidi vse ok, razen tega da sem slabokrvna. Dobila sem en sirup.
Največje sranje pa je da se mi je na ustnicah naredil gromozanski herpes, ki me zelo moti. Na srečo, pa mi je g rekla, da naj ne bi kaj vplivalo na :duda:.
To je v kratkem vse. Sedaj grem jest in pakirat, ker grem čez vikend na :morje:.
Lepo se mejte in veliko se smejte.

Neposredna povezava do sporočila: 5
   Februarčice
18.8.2005 14:17:36   
sarazan
Hej februarčice!

Mi smo pa že kar okrogli. Moj mož bi šel kar malo zapravljat za svojo nosečnico, pa ga komaj prepričam, da bom raje počakala na jesensko robo. Zdaj še spravim nase svoje hlače na elastiko in nekaj majic.

Tudi jaz imam pregled šele 5.9. Rada bi spet videla pikico, verjetno pa do morfologije ne bo nič. Smrk...

Še vedno se počutim super, brez težav prenašam nosečnost in že nabiram sezname, kaj bo potrebno dokupiti za dojenčka. Veliko stvari sem dobila od sestre in prijateljice.

Uživajte in pogovarjajte se s svojimi pikicami. Povejte jim, da jih imate rade. Zdaj lahko že slišijo, sploh, če bodo rojene v začetku feb.

Neposredna povezava do sporočila: 6
   Februarčice
18.8.2005 14:19:54   
BaGSi
Zdravo!

Lepo, da vse tako fino napredujemo...:bravo:
Glede ginekologov, pa imam tudi jaz svoje pripombe :hudicek: - vsaj glede čakanja. Samo zdaj imam boljšo rešitev: naročim se zjutraj ob 8.00 ko odpre ambulanto; jaz pridem pol ure prej in čakam maksimalno 1 uro (ker seveda moj ginekolog pride šele ob 8.30).
Naslednji pregled imam 30.8., ko bo samo kontrola krvi, urina in poslušanje srčka.
Komaj čakam morfologijo, ki bo komaj 26.9. in bom naslednjič videla mojega sončka.

Lep dan!:miska::miska::miska:

Neposredna povezava do sporočila: 7
   Februarčice
18.8.2005 15:43:42   
Tina76
Lp vsem!

Včeraj sem bila na nuhalni. Videli in posneli smo našo bebico, ki je najprej le spala nato pa se je prebudila in tako poplesavala po trebuhu, da jo je bilo veselje gledat. Z :love: sva bila navdušena. Rezultati so ok.

22.8. imam še pregled pri svoji G in to je to.
1. septembra pa v službo.

Uživajte!

Tina

Neposredna povezava do sporočila: 8
   Februarčice
18.8.2005 16:23:19   
SašaR
Ojla!
Pri nas se pa počasi le redimo, čeprav ne po kilaži ampak obleke so mi pa že ratale malo ozke.
Drgač imam pregled šele 13.9. in upam da mi bo naredil UZ, da bomo videli kako je s pikico.
Drgač je pa pri nas tako, da ko si naročen pri G, normalno čakaš nekje 0,5 ure - redko več -> če je s katero kaj resnega.
Je pa v našem ZD tak način dela, da če si ful bolan čakaš in čakaš in čakaš, potem pa te sestra vpraša če je zelo nujno, ali ne bi bilo bolje da prideš jutri.
Po mojem če te pobere, te bodo prišlipogledati šele čez dva dni. Kriza:grrr:
Uživajte!
LP:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

Neposredna povezava do sporočila: 9
   Februarčice
18.8.2005 18:51:37   
ursi
Čao punce.

Jaz pa imam naslednji pregled šele 13.9. Pa sem že hotela, da ga bom vprašala, kaj je moj :love: skuhal, pa zgleda da na tem pregledu ne bo nč, ker vse pravite, da je pri drugem pregledu vse bolj na hitr.
:(
Drugač sem pa jaz pri zadnjem pregledu tud dobila ene svečke, pa mi niso nč kaj všeč. :( Pri prvi sem bla kar mal nerodna, sem pomoje premal not porinla, ker mi je nekaj nazaj ven prteklo. :hudicek: , upam, da jih ne bo treba več.

Drugače pa komaj čakam, da grem na dopust, in sicer naslednjo sredo. :)

Punce, a je kaj določeno, v akterem tednu morš it na morfologijo?

No, sedaj pa mal pospravlat, pol pa mal pred tv in spat. Jutr mam spet dolg siht.

Se pišemo še kaj. Uživajte!!

Neposredna povezava do sporočila: 10
   Februarčice
19.8.2005 8:42:56   
sarazan
Ursi!

Brala sem ,da naj bi se morfologija delala med 20. in 22. tednom. Za vsak slučaj pa vprašaj G.

Lp

Neposredna povezava do sporočila: 11
   Februarčice
19.8.2005 8:57:29   
BaGSi
jaz imam morfologijo v 23 tednu... kje še je to!!

Neposredna povezava do sporočila: 12
   Februarčice
19.8.2005 9:39:02   
radovednica_
ojla punce!

kako ste kaj danes?
jst sem super sem mela včeraj g in smo mal pogledal :duda:. moja g je res ful vredi.
:duda: full dogaja niti sekunde ni pri miru.dobila sem tudi nekaj slikic, mi vedno da kakšno.
sedaj pa imam naslednji pregled čez 6 tednov in takrat bom imela morfologijo komi čakam. mi je pa tut rekla de lahko pridem tudi prej :duda: pogledat če bom hotela.

lep dan.:rozica:

Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?