Hope2
|
Jaz sem bila 8x, pa nisem zgubila niti milimetra, tak da mi sploh ni jasno od kje eni saloni reklamirajo o 4cm na teden ali celo na 1 tretma. Moja kolegica dela v salonu, kjer imajo kavitacijo. In ona mi j eže takoj rekla, da to ni nekaj čudežnega, da moraš vsaj 10x it in to vsak drug dan, s epravi 3x na teden, poleg tega p aše obvezno vsak dan telovadit in spit enormne količine vode. Po kavitaciji mi je naredila še limfno drenažo, potem pa sem takoj šla domov in še 40-60 minut na mučilne naprave- domači fitnes ali pa tek zunaj. Do kavitacije moraš vsaj 2-3 litre vode spit in po njej obevzno migat, limfna pa je itak priporočljiva, to pa vse samo zato, ker potem to maščobo, ki ti jo razbije, izločiš iz telesa. Pa vedi, da so ti jetra tudi fajn obremenjena. Pa pravilna prehrana. Če vse to ne delaš, ni nobenga haska. Jaz se sicer nisem držala diete, saj kot pravim ni bil namen hujšat. Jaz sem šla, ker sme mislila, da bo to nekaj na izi, kar me bo rešlo celulita. Nisem niti hotela shujšat niti grama, ne zgubit niti cm, sem bila naivna in sme rekla, saj bom šla 1-4x in bom že brez celulita , ja pa ja de, sem bila 8x, telovadila ko zmešana in ga še vedno imam. Sicer ga imam precej manj, je pa še. In tako mi je tudi kolegica rekla, da bo, pa če se potem naprej ne držiš neke telovadbe in prehrane, kaj hitro pride vse nazaj.
|