Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Darilo za vzgojiteljici 30.5.2011 20:37:29
|
|
|
|
takotako
|
Mi poberamo po 5€ na otroka pa še to nanese 100€skup, sam se bo skupina razdrla. Lasnko leto smo poberali od 2 do 3€ pa smo dali potiskat eno majčko pa nekaj iz brisačk. Ravno tok da se zahvalimo pa da je lahko cela skupina dala denar.
|
|
|
|
RE: Darilo za vzgojiteljici 30.5.2011 20:45:17
|
|
|
|
hmm...
|
Sicer ne vem kaj se daje za takšne priložnosti, tako da se opravičujem če bom brcnila v temo. Jaz bi mogoče kupila kakšen bon za masažo.
|
|
RE: Darilo za vzgojiteljici 30.5.2011 20:57:23
|
|
|
|
tecnobica
|
Hm. Jaz sem za to, da se da nekaj simboličnega. Sem iz podobnega foha in mi ni všeč če na koncu leta dobim neko šmensi darilo. Majhna pozornost je čisto zadost. Drugače pa nikoli nič ne pričakujem, pa me vedno presenetijo.
|
|
|
|
RE: Darilo za vzgojiteljici 31.5.2011 7:15:50
|
|
|
|
sončnica24
|
Še malo vskočim v temo, mi nimamo navade vsi skupaj kupovat ampak vsak posebej pa prosim tudi za ideje ker letos pa nimam niti približno pojma kaj naj kupim - sta pa obe mlajši? V tvojem primeru pa če imate navado kupovat bone pa kupit za eno večjo trgovino kjer obe nekaj dobita ne vem v Mb-ju je to Evropark al pa Qulandija? Višina zneska pa bi po moje bila 5€ kar dovolj ker je vpašanje kakšno je denarno stanje družin in je mogoče za koga 10€ zelo veliko že 5€ je lahko dosti, za nekoga ki nima nič.
|
|
|
|
RE: Darilo za vzgojiteljici 31.5.2011 7:35:12
|
|
|
|
pikica*
|
10€ je čisto preveč. Že 5€ je dovolj za tako darilo. V bistvu mi sploh ni jasna poanta teh daril ob zaključku leta, sploh v vrtcu in to v skupinah, ki še ne gredo v šolo. Daš darilo, naslednji dan se pa nadaljuje po starem . Logično mi je edino takrat, ko otroci zaključijo z vrtcem. Meni ob koncu šolskega leta nihče v službi ne kupi darila (bo treba it delat v prosveto ). Ja, vem - off topic. Kar pa se vsebine darila tiče. Nakup bonov za kakšno trgovino se mi zdi izhod v sili - da pač nekaj kupiš. Bon za masažo - zelo delikatna zadeva. Mene bi tako darilo spravilo v zadrego, ker nisem za take zadeve in bi ga po vsej verjetnosti podarila naprej. Če ne poznaš vzgojiteljic dovolj, raje ne kupuj ničesar. Ali pa z zbranim denarjem naredite piknik oz. neko skupno druženje.
|
|
|
|
RE: Darilo za vzgojiteljici 31.5.2011 8:03:40
|
|
|
|
cimi
|
meni se zdi neumno vsako leto kupovat neke praholovce, vaze..... mi kar sami doma kej ustvarimo, včeraj smo risali na kamne nabrane ob morju.
|
|
|
|
RE: Darilo za vzgojiteljici 31.5.2011 8:07:51
|
|
|
|
ALWAYS LARA
|
a ni bla včer ena podobna tema..samo za darilo učiteljici..in povedano je blo, da naj ne bi smeli vzemat darila v vrednosti več kot 25€??!!
|
|
|
|
RE: Darilo za vzgojiteljici 31.5.2011 8:46:51
|
|
|
|
mamamajča
|
Mi smo pobirali po 10eur, kar pomeni 240, naj bi se jima podarilo nekaj v zvezi s kmečkim turizmom.....
|
|
|
|
RE: Darilo za vzgojiteljici 31.5.2011 8:51:12
|
|
|
|
pety78
|
Mi smo pri sinovi skupini pobrali, bo skupno darilo, pri hčerini pa ne, zato bom obema kupila neko malenkost od Loccitane. Kakšno kremo za roke ali pa mleko za telo. Se mi zdi uporabno, ni praholovec, pa še tako hudo ne morš falit. Pa še luštno zapakirajo.
|
RE: Darilo za vzgojiteljici 31.5.2011 14:17:27
|
|
|
|
Zoja Lara
|
5 eurov ke čisto dovolj. Pa res se mi zdi, da gre tukaj za neko simbolno darilo- kot je napisala že prej ena iz tega poklica, da ne pričakuje nekega oh in sploh darila. Simbolično pa bo
|
|
RE: Darilo za vzgojiteljici 31.5.2011 14:18:32
|
|
|
|
Zoja Lara
|
5 eurov je čisto dovolj. Gre za simbolično darilo.
|
|
RE: Darilo za vzgojiteljici 31.5.2011 15:01:01
|
|
|
|
Julija08
|
Sem se odločila za vsako 2x darilna vstopnica za Špas teater in kakšna rožica....kako se vam zdi???
|
|
|
|
RE: Darilo za vzgojiteljici 31.5.2011 16:07:30
|
|
|
|
Zoja Lara
|
Super ideja
|
|
RE: Darilo za vzgojiteljici 31.5.2011 17:12:31
|
|
|
|
tecnobica
|
IZVIRNO SPOROČILO: ALWAYS LARA a ni bla včer ena podobna tema..samo za darilo učiteljici..in povedano je blo, da naj ne bi smeli vzemat darila v vrednosti več kot 25€??!! Teh 25€ velja na osebo. Ker je to kot podkupnina. Men je sicer vseeno za darilo, kot sem že napisala, ga raje ne bi dobila. Ampak če ti otročki prinesejo darilce, a na rečem,d a ga ne bom vzela?
|
|
|
|
RE: Darilo za vzgojiteljici 1.6.2011 16:27:23
|
|
|
|
mojčika
|
Sama sem učiteljica in po navadi dobim od otrok kakšno rožico in sem je iskreno vesela, seveda tudi oni ne ostanejo brez, gremo na sladoled ali se kako drugače fajn posladkamo (seveda na moj račun).
|
|
RE: Darilo za vzgojiteljici 1.6.2011 22:14:52
|
|
|
|
pelin
|
Če čisto pošteno povem imam osebno pred temi zaključki, dnevi žena, prednovoletnimi obdarovanji, kar nekako tremo in bi se najraje skrila v mišjo luknjo ...Sem pa že dobila vse mogoče od darilnega kompleta iz čokoladnice, košaro z Loccitane kolekcijo, uokvirjeno klekljano sliko, sto in eno unikatno glineno zadevo...skratka, kar dosti stvari se je že nabralo...nekaj smo jih že porabili, kar je bilo za pojesti pojedli, nekaj pa jih imam spravljenih v omari, ker jih po pravici povedano ne rabim in so takoimenovani praholovci...Od vseh zadev me pa vedno so in bodo ganile drobne pozornosti, ki jih sami s trudom naredijo otroci ali pa njihovi starši...in če je zraven izgovorjenih ali pa napisanih nekaj lepih besed, ga ni lepšega darila... V trenutkih ali dneh, ko se zaradi kakšne težke situacije v službi nehote vprašam, če ima določena zadeva smisel, mi prav takšna drobna iskrena sporočila dvignejo moralo in veselje do tega poklica...Vsa ostala darila so v primerjavi s takšnim čisto nepomembna in brezpredmetna... S takšnim darilom zagotovo ne boste zgrešili...v vrtcu so po večini takšne vzgojiteljice, ki so mahnjene na ročna dela in znajo ceniti trud vaših malčkov in vas...Takšno darilo bo res osebno, unikatno in ...poceni, pa še , kar je zame zelo pomembno...vzgojiteljici ga ne bo nerodno sprejeti ali pa se zaradi njega ne bo znašla pred disciplinsko...
|
|
|
| Stran: [1] |
PORODMURENKdaj ste rodile?pred rokom (
45%)
na rok (
17%)
po roku (
38%)
Število vseh glasov: 566Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!