Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Fotkanje dojenčka za osebno - MB 25.5.2011 13:47:22
|
|
|
|
kristinaj
|
jaz sem našo slikala po navodilu fotografa kar doma v posteljici.... na beli rjuhci za ozadje...... mislim, da je bla stara 1m, ker je pri 1,5 že potovala v zadar... komplikacij pri držanju glavice ne bo je pa zelo nerodno....
|
|
RE: Fotkanje dojenčka za osebno - MB 25.5.2011 16:05:43
|
|
|
|
Medea10
|
Mi smo šli v foto Tabor. Na sebe je blo treba dat belo pleničko, držat glavico in potem so jo slikali. So se potrudili.
|
|
|
|
RE: Fotkanje dojenčka za osebno - MB 25.5.2011 16:11:04
|
|
|
|
katy83
|
V City-ju - foto Stanko. Se potrudi, poceni je, pa še preden natisne slike, jih lahko vidiš na računalniku in izbereš tisto, ki se ti najbolj dopade.
|
|
|
|
RE: Fotkanje dojenčka za osebno - MB 25.5.2011 16:12:14
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 V City-ju - foto Stanko. Se potrudi, poceni je, pa še preden natisne slike, jih lahko vidiš na računalniku in izbereš tisto, ki se ti najbolj dopade. aja če je tak mala, ti jo bo verjetno kar v vozičku slikal, pa belo plenico spodaj...naš je bil star 4 mesece, pa sem ga v naročju imela.
|
|
|
|
RE: Fotkanje dojenčka za osebno - MB 26.5.2011 10:45:04
|
|
|
|
Perunika
|
Ni noben problem fotkat dojenčke, samo pravilno ga moraš držat. Z eno roko ga držiš po ritko, z drugo (z dvema iztegnjenima prstoma) mu/ji pridržiš glavico in celega otroka držiš malo stran od sebe, da se ne vidi rok, ker je izrez itak samo do ramen. Pa dojenčka držiš v pravokotni smeri na tvojo smer. Sliši se komplicirano a ni. Sem fotkala že tudi dojenčke, stare 10 dni in je bilo vse tako kot mora bit. Pa fajn je, če je kdo s teboj, da se postavi za fotografom, da ropota z ropotuljico in ga kliče, tako da se otrok (vkolikor se že odziva) obrne točno proti objektivu. Vprašaj fotografa, na kak način fotka pa boš videla. Glej tudi na to ali je prijazen in ali zna z otroki. Je kar pomembno (sicer mogoče pri večjih otrocih). Ravnaj se po občutku pa bo. Srečno!
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?