|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Pograd
23.5.2011 22:00:09   
milki
Odločam se za nakupa pograda, za moja dva fanta 1,5 in 3 leta stare, pa je mojga ful strah , da bodo dol padli (čez dan te, ko bojo zihr sprobali ravsanje in skakanje na štuku) oz ponoči ko bo starejši spal gor.
Tiste, ki imate pograde, ali so vam kdaj padli otroci dol, kljub tistim varovalom?
Katera varijanta se vam zdi boljša za tok mejhne?
http://www.izi-mobili.si/ponudba/otroske_sobe/otroske_sobe.html
Soba 8 ali soba 37

Aleks 8.5.2008, 56cm, 4270gr
Sergej 20.11.2009, 57cm, 4320gr
Nikolaj 6.5.2012, 56cm, 4370gr
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Pograd
23.5.2011 22:07:35   
nusi
za moje pojme 37, ker drugače moraš skos tisto spodnjo posteljo pospravljat pa vn vlačt, men se to ne bi dalo. Je pa res, da pri 37 morajo otroci paziti, da ne bi kakšen predal ostal odprt, da se ne spotaknejo, ko lezejo dol.

(odgovor članu milki)
Neposredna povezava do sporočila: 2
24.5.2011 8:07:17   
zmajaz
Mi imamo tak pograd s stopničkami - ala sobica 37, pa še ne upam dat 3,5-letnice gor spat - predvsem zarad 2-letnika, ki bo gor plazil in lahko pade, zato imamo mi stopničke še kar podrte.
Tako da tudi mene zanimajo malo izkušnje tistih, ki imajo pograd - pri kaki starosti so dali otroka gor spat in koliko je bil takrat star ta mlajši.

Smo pa mi dali sobico naredit tesarju, ker izi mobili ima cene skoraj Alples x 2 - pa vemo, da že Alples ni poceni ... Izi mobili so nam naračunali skoraj 4000 eur za sobico za 2.

Ta večja: 05.01.2008
Ta mali: 01.05.2009

(odgovor članu milki)
Neposredna povezava do sporočila: 3
24.5.2011 8:24:55   
Doll
Kako bi pa otrok dol padeluser posted image  Ne,niso padli,saj se na postelji samo spi in ni za igranje. Pri 3 letih je šel na pograd visok cca 170 cm,nimamo pa stopničke,ampak lestev.

(odgovor članu milki)
Neposredna povezava do sporočila: 4
24.5.2011 8:30:41   
kristinaj
pogradi niso priporočljivi do 6 let....

polona 5.4.2007, 55 cm 3900 g
vili 19.10.2008, 57 cm, 3910 g

bila bi neustavljiva, če bi lahko začela....

(odgovor članu milki)
Neposredna povezava do sporočila: 5
24.5.2011 9:25:52   
zmajaz

IZVIRNO SPOROČILO: Doll
Kako bi pa otrok dol padeluser posted image  Ne,niso padli,saj se na postelji samo spi in ni za igranje.

Ja - res briljanten komentar - itak da je postelja za spanje in ne za igranje - ampak kako 2-letniku to dopoveš? In kako mu preprečiš, da pleza gor - razen da si ves čas v sobi zraven in ga imaš pod nadzorom - kar pa ni cilj otroške sobe, za moje pojme ...

(odgovor članu Doll)
Neposredna povezava do sporočila: 6
24.5.2011 9:30:37   
Belen
IZVIRNO SPOROČILO: zmajaz

Kako bi pa otrok dol padeluser posted image  Ne,niso padli,saj se na postelji samo spi in ni za igranje.

Ja - res briljanten komentar - itak da je postelja za spanje in ne za igranje - ampak kako 2-letniku to dopoveš? In kako mu preprečiš, da pleza gor - razen da si ves čas v sobi zraven in ga imaš pod nadzorom - kar pa ni cilj otroške sobe, za moje pojme ...

podpis!

*** Live life with no regrets, it's to short to wine for past, live for now, and don't look back! NEWER!!!! ***

(odgovor članu zmajaz)
Neposredna povezava do sporočila: 7
24.5.2011 9:33:42   
zmajaz

IZVIRNO SPOROČILO: kristinaj

pogradi niso priporočljivi do 6 let....

To se mi pa tudi zdi pretirano. Jaz bi našo 3,5-letnica brez vsakih pomislekov že zdavnaj upala dati gor spat, ker je taka previdna, umirjena, zanesljiva punca. Samo si ne upam postavit stopničk, ker vem, da bo 2-letnik plezal gor - on pač spleza, kamor god se splezati da in zanj je pa tole nevarno, ker je poleg vsega še tudi precej neroden.

(odgovor članu kristinaj)
Neposredna povezava do sporočila: 8
24.5.2011 9:41:07   
kristinaj
jaz imam doma 4 letnico in 2,5 letnika in ko začneta jih ne ustaviš in nimam namena stat pred pogradom kot policaj...

tudi jaz sem padla s pograda...sem imela enih 5, 6 let.. zakaj? zato ker smo se s sestro kukale in sem se prevče nagnila čez in sem poletela...

polona 5.4.2007, 55 cm 3900 g
vili 19.10.2008, 57 cm, 3910 g

bila bi neustavljiva, če bi lahko začela....

(odgovor članu zmajaz)
Neposredna povezava do sporočila: 9
24.5.2011 11:31:03   
tilči
meni je všeč 37

(odgovor članu kristinaj)
Neposredna povezava do sporočila: 10
24.5.2011 14:58:14   
Julija08
Vau tale Izi mobile ima pa res hude ideje....ampak cena user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz namreč tudi iščem kakega dobrega in poceni mizarja v okolici Lj ali Kr, če katera ve za kakšnega prosim za nasvet!!!

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 11
24.5.2011 15:40:26   
LEJLA
Tavelik je bil star 5,5 let in je spal zgoraj.
Tasrednji je bil star 3,5 let je spal spodaj.
Tamali pa 2 leti.

Ko smo kupili pograd (od alplesa z lojtro) smo se par dni skupaj igrali in delali šotor in je bilo prav luštno.
Sem pa ko me ni bilo zdraven lojtro snela in dala na zgornjo posteljo.
Čez kakšen mesec pa so že obvladal plezanje + ni bil več tako zanimiv za igranje, da nisem več stala zdraven in skrivala lojtre.

Je pa še vedno pravilo, da se ne trese ograje in ne nori gor.
Itak je pa spodnji del bolj zanimiv, ker je ful kul šotoruser posted image

lp

(odgovor članu Julija08)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   [Brisano sporočilo]
24.5.2011 15:56:34   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Doll)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
   [Brisano sporočilo]
24.5.2011 16:15:28   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu LEJLA)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
24.5.2011 16:54:40   
zmajaz

IZVIRNO SPOROČILO: LEJLA
Sem pa ko me ni bilo zdraven lojtro snela in dala na zgornjo posteljo.

Ja - to je super ideja, da lojtro podreš - jaz bi tudi naredila tako, samo mi imamo pa stopničke, pa so malo pretežke tele škatle za podirat. user posted image Morda bi si morali omisliti lojtro za nekaj časa, ko bosta večja, pa postavit stopničke - tudi to je možna rešitev. user posted image

(odgovor članu LEJLA)
Neposredna povezava do sporočila: 15
24.5.2011 16:56:08   
zmajaz
IZVIRNO SPOROČILO: Julija08

Vau tale Izi mobile ima pa res hude ideje....ampak cena user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz namreč tudi iščem kakega dobrega in poceni mizarja v okolici Lj ali Kr, če katera ve za kakšnega prosim za nasvet!!!

Taka sobica za 2 otroka, ki bi nas pri izi mobili prišla skoraj 4000 eur nas je pri mizarju 2300 eur, kvaliteta je pa tudi tu 1A - kvečjemu še boljša kot pri izi-ju kot pa slabša, pa še določene zadeve nam je čisto po meri in po željah prilagodil. Samo tale "naš" mizar je več kot 100 km od LJ ...

(odgovor članu Julija08)
Neposredna povezava do sporočila: 16
24.5.2011 19:36:39   
scorpiogirl

Kako bi pa otrok dol padeluser posted image  Ne,niso padli,saj se na postelji samo spi in ni za igranje. Pri 3 letih je šel na pograd visok cca 170 cm,nimamo pa stopničke,ampak lestev.

jaz sem padla s pograda v spanju, pa sem bila stara že zihr okrog 10 let user posted image imamo pa pri nas tako malo stanovanje, da se tudi na posteljah igra, divja sicer ne, igra pa zagotovo. In jaz našega 3-letnika zagotovo še ne bi dala na pograd, ker ful nemirno spi user posted image

skor se mi zdi boljša (bolj varna) varianta tista prva, je pa res, da potem moraš vsak dan pospravljat spodnjo posteljo, kar je pa že vprašanje, če se ti da (meni se najbrž ne bi) ...

Ni nam dolgčas :)

(odgovor članu Doll)
Neposredna povezava do sporočila: 17
24.5.2011 20:18:32   
eva1
Mi smo kupili pograd ko je bil starejši star 6 let, tamala 4 leta, višina pograda je okoli 170 cm! HB noben še ni padel iz njega in upam da tudi ne bouser posted image

(odgovor članu scorpiogirl)
Neposredna povezava do sporočila: 18
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?