|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Igrače po stanovanju
17.8.2005 13:58:58   
Meggi

Zanima me, kako imaste vzpostavljen red z igračami doma.

Naša Princeska ima svojo sobico, a se vseeno v vsaki sobi stanovnaja vidi da imamo otroka in s tem kup igrač in drobnarije po stanovanju.

Igra se namreč v vsaki sobi mal. Res jo pa ne teramo da se igra samo v svoji sobi- stara 3 leta. Tako ima v predsobi ki je vezna med vsemi sobami en element in notr zložene igrače. Pa v dnevni dva predala s papirji za risat,....

Rada bi spravlja vse v eno sobo- sam če sva midva v dnevni ali kuhinji večinoma jo tud ne morem čist izločit. Da pa vse prenaša- je pa tud skoz hausbal.

Pa pri vas? Kaka fajna ideja?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Igrače po stanovanju
17.8.2005 14:04:11   
urbancek
Tiste za v kuhinjo so v stajici, ki je tudi v kuhinji, v dnevni sobi so v veliki kangli, v spalnici pa v otroški postelji. Tako se igrače ne selijo iz enega konca na drugega, razen morda včasih, če so obiski, takrat pa so igrače itak povsod.
Lp

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Igrače po stanovanju
17.8.2005 14:06:26   
Mojca20
Podobno kot Urbanček, le da v spalnici nimamo igrač.

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Igrače po stanovanju
17.8.2005 14:08:57   
urbancek
V spalnici so samo tiste za ajat iz blaga.

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Igrače po stanovanju
17.8.2005 14:14:24   
janja
Meggi, bi se lahko podpisala kar pod tvoj post. Pri nas je enako. Imamo škatle z igračami v dnevni sobi, v svoji sobi pa ima tobogan, pa mizarsko delavnico in pojoči vlak. Igra se itak vsak dan na obeh koncih, če je pa kriza pa naloži igrače v svojega poganjavčka in jih vozi sem pa tja. :kuza: Takrat pa so igrače dobesedno po vsem stanovanju. Ampak kaj čmo, naj se igra, važno, da na koncu "vsaj za silo" pospravi za seboj. Ko bo večji, bo dobil mladinsko sobo in takrat bodo njegove stvari v njegovi sobi.

Vem, da ti nisem nič pomagala. :(

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Igrače po stanovanju
17.8.2005 14:30:50   
Inki in Igi
pri mojih sosedih imajo zelo veliko hišo in tri otroke, igrače pa so nastanjene v dnevni sobi v enem kotku ter v sobah od vsakega.vseeno se da otroka naučiti, da igrač ne pušča vsepovsod, pa čeprav je star samo tri leta-verjemi mi, da ti že zelo dobro razumejo-pomagaj ji ko se neha igrati,pospraviti, pa ne boš imela hausbala.vsaj v vrtcu to deluje..na hodniku vseeno ne rabi otrok imeti omare z igračami, če mate dovolj veliko stanovanje in ima svojo sobico..

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Igrače po stanovanju
17.8.2005 17:14:16   
Gina
:)-:)- jaz bi pa res rada videla tiste otroke, ki tako zelo redoljubno pospravljajo za sabo pri treh letih - doma! Dandanašnji nimajo otroci več rešpekta pred starši in zato starši velikokrat zvenij(m)o kot stare pokvarjene lajne. Otrok bo pa še vedno odvrgel nekaj točno tam, kjer mu paše, da bi mu iz rok padlo. Saj potem mogoče celo kakšen po konstantnem teženju pospravi, samo po izkušnjah s šolskimi otroci, jih je še v prvih razredih 80%, ki jim vse pospravljajo mamice vsaj velikokrat, če že ne vedno.

No, mogoče sem malo karikirala in pretiravala, vendar menim, da v osnovi je pa kar podobno.

Igrače so pri nas povsod, ker naš mali pri enem letu zmeče vse ven iz vseh omar in iz vseh polic, v vseh sobah, kamor gre (itak sam odpre vrata), še spleza na stol, da stvari doseže. Pa ne le igrače, pa ne le posode in plastiko - vse kar sploh lahko zagrabi. Zelo upam, da bo to obdobje kmalu mimo.

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Igrače po stanovanju
17.8.2005 17:30:43   
jaz99
Pri nas so tudi igrače po celi bajti. Tako v kuhinji ,otoški sobi ,spalnici,dnevni sobi, kot tudi pri babici in dediju.
Res je da ji všasih, ampak samo včasih rečem da naj pospravi.Pa sej se samo še 2 ali 3 leta igra bres obveznosti in maltretiranja, potem ima šolo in še kakšno dodatno obveznost ,no in takrat bom imela mogoče v nulo pospravljen, do takrat pa jo ne mislim obremenjevat še z tem.

Sicer pa igrače po stanovanju ne pomeni da stanovanje ni pospravljeno,temveč do da ima otrok svobodo v svoji igri.

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Igrače po stanovanju
17.8.2005 18:08:19   
cmokec
Sara je stara 4,5 let, pa so igrače skoraj v vsaki sobi, čeprav ima svojo sobo, ki je kar velika. Večino igrač je tam, ostale v dnevni in kuhinji. Ker je že tako velika, ravno ležijo ne povsod. Ji pa ne gre, da bi neko igračo, ko se neha igrati pospravila, preden vzame drugo. Velikokrat ji pomagam pospravljat, a le pod pogojem, da pospravlja tudi ona. Ima pa v glavi, da Muca Copatarica ponoči vzame copate, če niso pospravljeni. To in umivanje zobkov sta edini stvari, katerih se drži brez, da bi jo upozoril. Vse ostalo je bilo slišano 100x, pa zaenkrat še ni kakega efekta, razen, da mami teži.

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Igrače po stanovanju
17.8.2005 18:14:51   
NinKa
Pri nas so tut vsepovsod. Bolj ko se jih trudim pospravljat in zlagat v kote, bolj jih mali razmetava.

Pol mu jih pa pustim. Manj sekiranja zame in več veselja za tamalega. Jaz sem obupala....pospravlja pa jih ne.

:sloncek::kuza::sloncek:

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Igrače po stanovanju
17.8.2005 18:20:00   
Teni_
Isto kot pri NinKi. Sem ze tudi obupala. Zdaj je koliko toliko red, ker sem ravno pospravila. Ampak čez 5 minut bo enako. Brezveze pospravljat;) Lp,Mojca:nosecka:

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Igrače po stanovanju
17.8.2005 20:50:15   
tanaja*
Pri nas se Žiga kar drži reda:bravo::bravo::bravo:. Lahko se igra v svoji sobi ali zunaj. Včasih tud kako igračo (ali več)prinese v dnevno, ampak pred spanjem pospravi:bravo::bravo::bravo::bravo:. Moraš pa otroka od majhnega(od 1.leta naprimer) to učit.

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   Igrače po stanovanju
17.8.2005 21:20:43   
Maček Muri
Čez dan so igrače lahko okrog. Pred spanjem jih je pa obvezno pospravit v košaro v otroški sobi, sicer ponoči pride Muca igračarica in jih odnese. Deluje!

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   Igrače po stanovanju
17.8.2005 21:55:06   
tesa
Ker se vsi večji del ko smo doma zadržujemo v dnevni sobi smo tudi za našega enoletnika našli prostor.
Na tleh imamo podlogo in dve veliki škatli polni igrač, škatlo lego kock, uživa ob tipkalnem stroju(od sestrc) in poganjalca. To je ves čas v kotu oz. ob radiatorju in tam lahko razturava kolikor hoče.
Mi imamo drugo pospravljeno, če pa so igrače malo pometane pa se ne sekiram. Zvečer jih pospravimo na kup pa je;)

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

kaaka
bibica1

kdaj po porodu ste spet zanosile??????????????????

1 mesec (14%)

2 meseca (0%)

3 mesece (3%)

4mesece (2%)

5mesecev (3%)

več kot 5mesecev (79%)

Število vseh glasov: 195

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!