Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
[Brisano sporočilo] 17.8.2005 13:30:54
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
službeni avto med porodniško ? 17.8.2005 13:31:51
|
|
|
|
pika74
|
Deni, sej še nismo noseči - sam mogoče bi mi kšna nova makina prou pršla - pa bom počas začela direktorja masirat :)-:)-:)- pa mal študiram kako je s tem.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 17.8.2005 13:34:51
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
službeni avto med porodniško ? 17.8.2005 13:40:52
|
|
|
|
pika74
|
ja sam ne vem, kako je to pol med porodniško - a ga morš nazaj dat? :zmeden2:
|
|
|
|
službeni avto med porodniško ? 17.8.2005 13:57:44
|
|
|
|
pika74
|
Saj v bistvu je logično, da če se plačuje boniteto, da se ga obdrži - sam dons nikol ne veš -pr teh škrtih direktorjih.
|
|
|
|
službeni avto med porodniško ? 17.8.2005 14:44:59
|
|
|
|
kitty
|
Pri nas...delam v državni upravi moraš avto vrniti (mi nimamo boniteto na avto ampak Magno kartico)za GSM pa plačujemo boniteto ampak ga imaš pa tudi med porodniško in s tem plačuješ boniteto. :grrr::grrr: Vem, ker je sodelavka na porodniški. 8)8)Upam, da bom čimprej srečka:nosecka:ampak bom mela služben tel. izkloplen:)-:)-:)-
|
|
|
|
službeni avto med porodniško ? 17.8.2005 16:19:10
|
|
|
|
tesa
|
Jst sem ga vrnila in zdaj ko sem spet nazaj; dobila eno drugo kripo:zmeden: Mojo makino pa ma sedaj sodelavka. Sicer bi ga lahko dobila nazaj, ampak za dobre odnose bom pa tt to požrla. Bonitete pa nisem plačevala in jo ne plačujem. Z avtom hodim domov in na teren pa vse plačuje firma:bravo: Oz. jst ko tolk dnarja k bajt prnesem;)
|
|
|
|
službeni avto med porodniško ? 17.8.2005 18:18:10
|
|
|
|
pika74
|
Ja bravo tesa :bravo:. No sej neki sm se pozanimala in če avto uporabljaš manj kot 500km na mesc za lastno uporabo, pol plačaš sam polovično boniteto - baje. Se prau, če maš avto v vrednosti cca. 5 mio, daš pol namest polne bonitete (cca. 50 jurjev) sam polovično. Bomo vidl, kok mi bo direktor naklonjen in kok bom uspešna pr plazenju :)- Lp :metulj:
|
|
|
| Stran: [1] |
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......