Martina27
|
Pozdravljene! Zanima me,če katera ve,kje so že vse dobili novo jesensko kolekcijo(razen H&M)namreč nimam vsak dan na razpolago,da bi prišla v Lj.Zanima me predvsem Benetton in Iana v Emporiumu,pa če jo je že katera vidla in kakšna se ji zdi. No glede moje tašče pa takole.Trenutno še z fantom živiva pri njih v hiši,vendar imava odzgoraj vse narejeno za sebe.Ampak ta moja tašča pride vsak dan 100x gor in samo gleda kako in kaj.Pa zdaj mu daj slinčka,pa zdaj ga previj,pa zdaj mu daj čajeka,pa kdaj mora jest,da ni ki lačen ker je siten,pa zdaj idita malo ven,pa zakaj ga moraš non stop jemat zraven ko kam greš,pa to se ti mora derekt zmešat.Aja,pa včeraj mi je rekla,da zakaj mu jaz ne dajem alpskega mleka,da zdaj pa je že dovolj velik,da lahko to mleko papa,da je ta Conformil ki ga je predrag, naj malo šparam,da je njen sin(moj fant)alpsko mleko pil že pri 1 mesecu. Včasih mam občutek,kakor da sem totalno nesposobna mama,ona pa vse ve,skratka je najbolj inteligenta kar se tiče otrok-dojenčkov. Da vam povem,da že prav molim drugo leto april,da se odselim,ker če še bom dolgo to gledala in poslušala se mi bo resnično zmešalo. Včeraj sem šla malo na sprehod z njim in sem mu oblekla kavbojkice,bodi(to tak in tak)mikico in jesensko jaknico,nogavičke in supergice,pa je priletela za mano,da češ kako ga imam narejenega,da nima žab in trakeca na glavi. No zdaj mi pa ve povejte,lepo vas prosim kako ga naj oblečem oz kako jih ve oblečete,Danes mi je logično,da bi mu dala trakec, ko tak mrzlo piha,ampak včeraj pa ni bilo potrebno. Pa 100x smo ji že rekli,jaz,fant,njegov oče,da to ni njen sin,ampak kot da govoriš steni. Jaz vem in upam rečt na glas,da jaz ne bom nikoli takšna tečna in vtikljiva tašča. Aja še to,zadnjič sva prišla z Tajem domov in sem jo dobil,kako mi je brskal po računih in gledala Tajevo knjižico,ko mu varčujemo denar.
|