|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   utrujenost malčkov
12.5.2011 20:55:57   
krtek 1
Nisem vedela,kako naj naslovim....
Zanima me,če vaši malčki pridejo utrujeni iz vrtca ali so tudi popoldan polni energije in razigrani?Naš 2,5 letnik je včasih pravi hiperaktivec dokler ne gre spat,včasih pa mu nič ne paše in tudi do igre mu ni.Je najbrž razlika,kot pri otrocih,ki niso v vrtcu?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: utrujenost malčkov
12.5.2011 22:01:36   
Katy78
Moj fantek je star skoraj 2 leti in pol in se mu tudi zelo težko izpraznijo baterije. user posted image  Sicer ni v vrtcu, je v domačem varstvu, ampak v času, ki ga preživi tam, je non-stop v pogonu. Dopoldne do kosila je več ali manj zunaj, tudi v slabšem vremenu, po kosilu po novem (ca. 2 meseca) noče več spati tako da samo počiva v postelji kakšno uro, potem je pa spet v pogonu dokler ne gre domov. Doma se nadaljuje dokler ne gre spat - v bistvu ni skoraj nič pri miru, ampak ves čas nekaj "počne". user posted image

(odgovor članu krtek 1)
Neposredna povezava do sporočila: 2
13.5.2011 7:33:57   
Hope2
naš (2,5) je v varstvu in ne pozna utrujenost, ko pride domov. Tudi če ostane doma ali gremo na dopust, se ne spomnim, da bi kdaj kaj jamral da je utrujen ali da bi se vlegal, bil brez energije, razen tik pred spanjem

< Sporočilo je popravil Hope2 -- 13.5.2011 7:35:04 >

(odgovor članu Katy78)
Neposredna povezava do sporočila: 3
13.5.2011 8:59:55   
kristinaj
naš 2,5 letnik je naspidiran ali je ali ni v vrtecu...do zadnjega....  najlažje mi je če imam oba do zadnjega zunaj, da se igrata.. ker če sta doma bi po stropu plezala če bi lahko :)))

polona 5.4.2007, 55 cm 3900 g
vili 19.10.2008, 57 cm, 3910 g

bila bi neustavljiva, če bi lahko začela....

(odgovor članu krtek 1)
Neposredna povezava do sporočila: 4
13.5.2011 13:51:39   
manna
Naša ima 2 leti in pride iz vrtca precej utrujena, čeprav tam po kosilu spi. Potrebuje približno eno urco da pride k sebi (tačas je malo sitna, včasih se kar na kavč usede in pije svoj sok kot da je blazno zmatrana), potem pa kot da bi se ji napolnila baterija, spet laufa naokoli do večera. Na začetku se mi je zdelo čudno zakaj je tako, sem že mislila da v vrtcu noče spati ali da je kaj drugega narobe, ampak zdaj smo se navadili da pač potrebuje nekaj časa. Vrtec jo, kot zgleda, precej utrudi.

Med vikendom oz.kadar ni v vrtcu, je pa tako, da noče spati po kosilu in sitnari dokler končno ne zaspi-ponavadi šele okrog dveh, treh popoldne. Če pa ne zaspi, je pa proti večeru neznosno sitna. Še dobro, da večino vikendov kam gremo z avtom, tako da vsaj med vožnjo odspi.

(odgovor članu kristinaj)
Neposredna povezava do sporočila: 5
13.5.2011 18:15:49   
krtek 1
Jaz tudi mislim,da jih vrtec vsaj malo utrudi,bolj kot domače varstvo.Že zato,ker naš tam ne spi enako dolgo kot doma,tako da je včasih popoldan res siten in mu nič ne paše.

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
7 stvari, ki jih počnejo inteligentni otroci
Inteligentni otroci včasih počnejo neobičajne stvari. To je 7 najbolj pogostih.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?