Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Ukradli so nam avto..... 16.8.2005 21:55:06
|
|
|
|
kofetek2010
|
o, šit, to je pa kriza :( a je bil take znamke, ki jih radi kradejo :zmeden:
|
|
|
|
Ukradli so nam avto..... 16.8.2005 21:56:33
|
|
|
|
Nataša R.
|
Golf štirka
|
|
|
|
Ukradli so nam avto..... 16.8.2005 21:57:23
|
|
|
|
Anonimen
|
Moji prijateljici so Audija izpred bloka ukradli. K sreči so imeli zavarovanega proti kraji, tako da so dobili nekaj nazaj. Ne vem pa, kako je bilo s polico. Jaz ima tudi vse v avtu. A nimajo tako vsi? Za prometno vem, da težijo, če ti jo ukradejo skupaj z avtom, za police pa prvič slišim. Je pa to en velik šit, prav res.
|
|
|
|
Ukradli so nam avto..... 16.8.2005 22:01:31
|
|
|
|
kofetek2010
|
ja, ti so pa kar iskani :( poglej na ta link, ti bo takoj jasno :( http://www.policija.si/si/ levo na ukradeni/najdeni predmeti :( in nekdo v jugi se veselo vozi z njim :(
|
|
|
|
Ukradli so nam avto..... 16.8.2005 22:02:42
|
|
|
|
Naja31
|
Ne, Splišni, nimajo vsi police v avtu :)- Jaz imam vedno vse dokumente (prometno in polico) pri sebi, v avtu jih nikoli ne puscam. To je pa res shit ce ti avto ukradejo. A to, da ste ga pustili na placanem parkiriscu ne more biti nic vam v prid? Mojemu sosedu so prejsnji teden tudi golfa iv ukradli.Pa zivimo zraven policijske postaje :)-
|
|
|
|
Ukradli so nam avto..... 16.8.2005 22:04:19
|
|
|
|
Pupica
|
:( Ja sam zdej sem se zamislila, mi2 sva mela vedno vse v avtu:ups: Nataša ti pa upaj, da ne bo držal rek, k ma :hudicek: mlade jih ma vse na kup;):)- evo držimo :miska: za tebe, da bo vsaj do ohceti vse OK! Lp:rozica:
|
|
|
|
Ukradli so nam avto..... 16.8.2005 22:07:04
|
|
|
|
Nataša R.
|
Ne tisti plačilni list je zato da si varen da ti ga ne odpelje pajek za krajo pa ni nič.
|
|
|
|
Ukradli so nam avto..... 16.8.2005 22:08:37
|
|
|
|
Nataša R.
|
Jaz tudi upam da bo naslenjo soboto vse v redu da bo lepo vreme:zmeden: vsaj če že nimamo avta.:(
|
|
|
|
Ukradli so nam avto..... 16.8.2005 22:26:31
|
|
|
|
niki5
|
V naši firmi so ravno zato nehali kupovati Golfe za službena vozila, ker so jih toliko pokradli. Groza.. Upam, da vam bo uspelo čimbolje urediti z zavarovalnico.
|
|
|
|
Ukradli so nam avto..... 16.8.2005 22:31:21
|
|
|
|
andrejaz
|
Imate pa res smolo. Samo škoda, da si dala prejšnji teden šipe na golfu popravit in zdej ti to nič ne koristi.
|
|
|
|
Ukradli so nam avto..... 17.8.2005 6:16:17
|
|
|
|
Tommy
|
... večina teh ukradenih avtomobilov je uporabljena v "trgovini z rezervnimi deli" kar pomeni, da je avto že zdavnaj v kosih in da se le-ti prodajajo ... ... glede zavarovalne police je pa tako: naredi si fotokopijo, katero lahko imaš v avtu, original pa hrani doma ...
|
|
|
|
Ukradli so nam avto..... 17.8.2005 7:30:17
|
|
|
|
Lunca1
|
Menda se poslovneži iz Srbije potem v kripah sem gor vozijo, ker ne upajo s svojimi limuzinami, ki so seveda pokradene. Jaz imam dokumente tudi vedno pri sebi. So pa tudi že 3 mojim znancem ukradli avtomobile, dvema Passata, enemu pa Voyagerja.:( Je šel moj takoj po tem avto kasko zavarovat, da je zavaroval tudi proti kraji, ker drugače menda ne dobiš nič.:(
|
|
|
|
Ukradli so nam avto..... 17.8.2005 7:42:52
|
|
|
|
Anonimen
|
banda ciganska :hudicek: kar namesto poročnih daril zbirajta denar za avto, neki se bo menda že nabralo :)-
|
|
|
|
Ukradli so nam avto..... 17.8.2005 8:25:14
|
|
|
|
Anonimen
|
Ker vama gre zdej tok stvari narobe, pomeni da bosta imela v zakonu :sloncek:S:sloncek:R:sloncek:E:sloncek:Č:sloncek:O:sloncek:!
|
|
|
|
Ukradli so nam avto..... 17.8.2005 8:30:01
|
|
|
|
Lunca1
|
Nataša kje pa so vam ga ukradli?
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?