|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   rjavi izcedek v nosečnosti
3.5.2011 10:41:04   
urska.s
Pozdravljene,
sem v 9. tednu nosečnosti, vendar me že dva tedna spremlja rjavi izcedek, bila sem na UZ in je vse ok, utrip +, jemljem dabroston in spasmex.
Zanima me, kako dolgo je vam nagajal rjavi izcedek in kako ste vse skupaj uredile.

Hvalauser posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: rjavi izcedek v nosečnosti
3.5.2011 10:51:37   
olana
IZVIRNO SPOROČILO: urska.s

Pozdravljene,
sem v 9. tednu nosečnosti, vendar me že dva tedna spremlja rjavi izcedek, bila sem na UZ in je vse ok, utrip +, jemljem dabroston in spasmex.
Zanima me, kako dolgo je vam nagajal rjavi izcedek in kako ste vse skupaj uredile.

Hvalauser posted image

Včasih ne vejo zakaj pride do rjavega izcedka, tako je bilo pri meni, tudi jaz sem dobila dabroston in spasmex-ki je po potrebi, če maš krče. Jaz sem dabroston zamenjala za prometrium, ki sem si ga vstavljala v nožnico in je izcedek po ene 14 dneh ponehal. Vmes se je še kak dan pojavil, vendar je bilo to večinoma to.

(odgovor članu urska.s)
Neposredna povezava do sporočila: 2
3.5.2011 11:36:31   
zoya99
zdravo!

Jaz sem ga tudi v drugi nosečnosti imela, tam okoli 8 tedna se je začel, pa je bilo vse ok. Nehal je po kakšnem tednu, dva. Mi je pa ginekolog predpidal dobroston, počitek teden dni in mazanje s multigin-om-to je ena ful fajn gel in mi ta praktično pomagal, ker sem dobroston jemala samo par dni, če pa je še kdaj bil kakšen izcedek, pa sem se namazala z gelom v notranjosti nožnice in se je zadeva uredila. No tako je bilo pri meniuser posted image .
Želim ti, da ti čimprej mine.user posted image

(odgovor članu urska.s)
Neposredna povezava do sporočila: 3
3.5.2011 14:09:30   
letnik 87
Zdravo tudi jaz imam problem..
danes sem v 5. tednu nosečnosti pa se mi je zjutraj pojavil blag krvav izcedek.
Sedaj sem čisto iz sebe saj ne vem kaj naj bi pomenilo. 

(odgovor članu zoya99)
Neposredna povezava do sporočila: 4
3.5.2011 15:26:03   
maktub
jaz se z krvavim in rjavim izcedkom borim ze od 10t sedaj sem 24t in sevedno ga imam..bila sem za to tudi 1 dan na opazovanju in niso popolnoma nič ugotovili.. vse je ok..je pa res da imam tak občutljiv mat.vrat in zna bit da mi tam vsake toliko kaj zakrvavi..je pa zelo zelo nadlezno in bolj kot kaj drugega me spihično ubija kajti zelo me je strah..poleg vsega ti noben neve povedat zakaj od kje to sploh pride.. tko da nevem...očitno je pri meni to nekaj normalnega čeprav... 

(odgovor članu letnik 87)
Neposredna povezava do sporočila: 5
3.5.2011 15:43:18   
Maisha
IZVIRNO SPOROČILO: letnik 87

Zdravo tudi jaz imam problem..
danes sem v 5. tednu nosečnosti pa se mi je zjutraj pojavil blag krvav izcedek.
Sedaj sem čisto iz sebe saj ne vem kaj naj bi pomenilo. 

Tudi jaz sem približno v tem tednu imela izcedek (samo enkrat)... bilo je vse ok, tudi ničesar nisem jemala. Se pa to dogaja precej pogosto in večinoma gre pač samo za izcedek. Da pa se pomiriš pa pokliči ginekologinjo in se greš pokazat.

(odgovor članu letnik 87)
Neposredna povezava do sporočila: 6
4.5.2011 8:01:24   
butt3rfly
men se je izcedek prvič pojavil v 17. tednu. tudi krče sem imela, tak da sm bla 1 teden v bolnici. dobila pa sem magnezijeve tablete in pa buscopan proti krčem. hvalabogu ni bilo nič hudega.

(odgovor članu Maisha)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?