Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
[Brisano sporočilo] 27.4.2011 17:35:28
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: samoplačniški zdravnik v Šiški? 27.4.2011 18:49:24
|
|
|
|
mateyka
|
Golnik? to se pa sliši kot hospitalizacija v gore a oni majo alergije čez? rabila bi samo enega dohtarja, da mi napiše kaj močnejšega za 1 mesec imo..
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 27.4.2011 20:11:54
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: samoplačniški zdravnik v Šiški? 27.4.2011 20:17:46
|
|
|
|
tintin
|
ja na golniku se ubadajo tud z alergijami in na zaloški imajo ambulanto. Kaj pa če bi šel kar k kakšnem alergologu - samoplačniško? Ne poznam sicer nobenga na pamet, ampak mal poguglat.....drugač so ful ok zdravila za alergijo Telfast, pa v nos Nasonex in bo.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 27.4.2011 20:24:24
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: samoplačniški zdravnik v Šiški? 27.4.2011 21:27:53
|
|
|
|
mateyka
|
a telfast je brez recepta? nasonex - evo, sem vedla da je neki za nos.. bom jutri še to vzela v lekarni.. zdaj vzame 2 claretinaS na dan (kar ne bi smel) in je še vedno čist bogi. zato rabi nekaj močnejšega.. se pravi alergolog? grem pogooglat mal..
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 27.4.2011 21:47:59
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: samoplačniški zdravnik v Šiški? 27.4.2011 22:08:06
|
|
|
|
mateyka
|
ti, ta Golnik klinika ni samoplačniška - vse neki na napotnico in v vrsto; sem gledala, je za čakat en mesec kakor vidim? sem mislila, da bi tegale zahopsala - kako se ti zdi? http://www.alergologija.si/predstavitev/ zgledajo mi kar profi..
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 28.4.2011 8:31:49
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: samoplačniški zdravnik v Šiški? 28.4.2011 10:18:23
|
|
|
|
mateyka
|
hvala punce zdajle gremov akcijo in bomo videli.. drugače pa - ne vem pa če ima smisel da mu delajo teste, saj ima seneni nahod že ugotovljen in itak gre čez cca 1 mesec nazaj na švedsko in bo tam naprej spedenal. a ima smisel tukaj potem teste delat, če rabi nekaj samo za ta en mesec?
|
|
|
|
RE: samoplačniški zdravnik v Šiški? 28.4.2011 10:27:18
|
|
|
|
Shorty_
|
IZVIRNO SPOROČILO: metulj333 mateyka - po tem, kar imajo napisano, opravijo vse teste, ki ti jih naredijo tud na Zaloski - za vec gres pa itak na Golnik na preiskave. porocaj, kako se bo izslo! aja, razprsilo pa se imenuje Avamys ludi profesor ne spara in pravi, da je tole precej bolje od Flixonaseja / Nasonexa ja Avamys je edino kar meni pomaga, poleg nosu še z očmi skoraj nimam težav :) je pa žal smao na recept
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?