Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: kdaj se plod spusti nizje? 21.4.2011 17:49:11
|
|
|
|
miapia
|
Meni se ni spustil.
|
|
RE: kdaj se plod spusti nizje? 21.4.2011 19:28:02
|
|
|
|
juhica
|
Mislim da zadnji mesec... Pri sebi tega nisem opazila...
|
|
|
|
RE: kdaj se plod spusti nizje? 21.4.2011 19:30:25
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
meni se je v porodni. 1 uro predno sem rodila.
|
|
RE: kdaj se plod spusti nizje? 21.4.2011 19:52:47
|
|
|
|
m_o_i
|
moj trebuh pa je bil skoz bolj nizko; zadnji mesec sem pa RES mela obcutek, da mi bo mulc ven padu
|
|
RE: kdaj se plod spusti nizje? 21.4.2011 20:15:49
|
|
|
|
Ploha
|
IZVIRNO SPOROČILO: *miska.mcc* meni se je v porodni. 1 uro predno sem rodila. Enako. S tem, da se je trebuh spustil nižje kakih 14 dni prej. Ampak sam otrok se je pa spustil šele tik pred porodam.
|
|
|
|
RE: kdaj se plod spusti nizje? 22.4.2011 19:39:26
|
|
|
|
Taddy78
|
V 8.mesecu...da ne omenjam, kako je koža okoli popka samo popokala
|
|
|
|
RE: kdaj se plod spusti nizje? 23.4.2011 10:43:57
|
|
|
|
butt3rfly
|
jst nikol nisem bla pozorna na to. potem pa me je ena sodelavka ravno včeraj vprašal, če imam že namen iti roditi (sem v 32. tednu), češ da imam zelo nizko trebuh. če mi tega nebi rekla, sploh nebi opazla. ko sm se v ogledalu pogledala, pa se mi je res zdelo, da imam trebuh zdej kr mal nižji upam, da to nič ne pomeni in da bo naše dete še vsaj kakšen mesec al pa mesec in pol ostalo tam, kjer bi moralo
|
|
|
|
RE: kdaj se plod spusti nizje? 23.4.2011 15:49:31
|
|
|
|
deveta
|
Jaz sem skozi nizko nosila, vsi so mi pravili da imam zelo nizek trebuh in da bom prej rodila. Tamalo sem skozi čutila prav na sramni kosti. Pa še nosečniške majčke mi niso tako lepo stale , ke je bil trebuh preveč dol. Sem pa rodila normalno, en dan pred PDP.
|
|
|
|
RE: kdaj se plod spusti nizje? 23.4.2011 18:10:19
|
|
|
|
nana13
|
Jaz sem imela v zadnjem mesecu trebuh zelo zelo nizko. sm tudi mislna, aha vsak cajt bo. no, ma je prišel točno na datum. Tku d, to ni nobeno merilo. srečno!!!
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Nosečnica z dojenčkom v prometu.пеперутка16Kako ste zadovoljne z ravnanjem voznikov do nosečnic pešk in žensk z vozički?Zelo zadovoljna. (
100%)
Zadovoljna. (
0%)
Število vseh glasov: 1Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!