|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   hujšanje z NUPO izdelki
19.4.2011 13:24:43   
jabi babi
ojla dekleta in fantje:))včeraj sem v NOVI  vidla špelo grošelj kako intanzivno je shujšala z izdelki nupo,sedaj me pa zanima če je kdo izmed vas tu ,ki je tudi shujšal s tem???kakšne so izkušnje??resno razmišljam o tem nakupu....rabim čimveč informacij....kaj pa tisti napitki ki so nadomestilo obrokov iz domačih lekarn???kakšne izkušnje imate s tem???hvala vam
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: hujšanje z NUPO izdelki
19.4.2011 16:39:46   
Anja25
Ja sam Špelca je imela še osebnega trenerja v fitnesu, ne samo nadomestke hrane NUPO.

(odgovor članu jabi babi)
Neposredna povezava do sporočila: 2
19.4.2011 19:48:32   
cebela2
če imaš cel dan časa po telovadnici skakat (z os. trenerjem) pa preveč eurčkov, pri njej je to vse sponzorsko . . drgač pa tednska 'terapija' stane okol 90€. . če se hočeš na ornk lotit tega

bomo pa vidli koliko časa bo ona to držala. . čez leto bo pa spet na istem (no, ji ne privoščim. . da nebo pomote)

(odgovor članu Anja25)
Neposredna povezava do sporočila: 3
19.4.2011 19:53:37   
miapia
No ja, sem zaprisežena zagovornica doma pripravljene zdrave hrane, izdelki Nupo pa ravno ne spadajo med njih. Slučajno so me pritegnile tele energijske ploščice in toliko sladkorja in sladil vsebujejo, da je pa to res izdelek za hujšanje user posted image . Če hujšaš, potem sladkor, če že, zgolj iz sadja. In meni to ni, da nek prašek zaliješ z vročo vodo in postane juha, bog ne daj še kakšen zrezek, ravno ne potegne.

< Sporočilo je popravil miapia -- 19.4.2011 19:54:02 >

Tri stvari so nam ostale iz raja: zvezde, cvetlice in otroci. (Dante Alighieri)

(odgovor članu cebela2)
Neposredna povezava do sporočila: 4
3.5.2011 17:02:44   
malabiba30
meni osebno tile izdelki ne dišijo, ker so to same kemikalije..tako kot je predhodnica napisala....en prašek pa toplo vodo gor naliješ pa dobiš juhico....zelo zdravo po moje user posted image ...

tudi mene zanima kaj se bo zgodilo z Špelo ko bo prenehala  z uporabo tehle izdelkov...upam da ne dobi nazaj kg, samo po moje bo full šok za telo, ko bo začela z normalno hrano...

sama sem definitivno za to, da se da hujšat samo z pravilno prehrano in gibanjem... sama sem poskusila z nešteto dietami, ampak po vseh so se kg vrnili, ko sem začela jesti normalno in se seveda nisem niččč gibala...

sama sem uspešno izgubila 10kg, ampak spremenila sem način življenja.... vsak dan si vzamem vsaj pol ure za hitro hojo in jem 5x na dan doma pripravljeno hrano z velikooo zelenjave....počutim se odlično in to je način katerega lahko držiš celo življenje... brez odrekanj user posted image

< Sporočilo je popravil malabiba30 -- 3.5.2011 17:04:39 >

(odgovor članu miapia)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Recepti: Potica na sedem načinov
Preverite sedem receptov za praznično potico nekoliko drugače.

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?