Ezi
|
Hojla februarčice in ena marčica (tudi jaz nisem prvič noseča)! Jaz pa sem zdele fajn sitna in upam, da me kmalu mine. Jezna sem na svojega desca, bi mu kar eno primazala. No, pa mu ne bom, ampak v mislih bi ga pa ornk ... :hudicek::hudicek: Je tok preklet fin, se mi tud opravičit noče in potem še reče, da se ne bo opravičil :hudicek::hudicek:Men pa pisker ... No, saj bo minilo ... a ne, da bo? A vam tud kej hormoni nagajajo? Meni se zdi, da na trenutke kar nit izgubim in ne vem, ali bi kar kričala, ali bi se zjokala ali kaj bi naredila! Je :hudicek: če se nimaš čist pod kontrolo. V službi imamo itak takšno vzdušje, da dol padeš in prav dolgo se niti ne mislim matrati in biti kar naprej pod stresom in pritiskom. Bom pač malo doma. Ja, doma ... doma pa kup perila za zlikat, ki bi ga tud najraje čez okno zabrisala. Nič ne bom likala! Glede nosečnosti pa ... vesela sem, da sem končno začela opažati male spremembe ... tiste, ta prave :)V nedeljo, ko sem se zbudila, sem se najprej pogladila po trebuščku 9nebesa in kar presenečena opazila, malo kepico! Ja, prav kepico je bilo opaziti, gotovo je bila to naša mala kepica in takoj sem začela klicati mojega, naj vendar pride iz kopalnice pogledat moj buši. Ful sem bila vesela in zdaj pazim, da me okoli pasu ne tišči, da sem komot. Joj, res bo fino, že čez dober mesec bomo vse čutile svoje male čmrlje v trebuščkih! Juhu! Edino kar me zaskrbi je to, da nič ne počivam, včasih sem prav izčrpana in da moj mali vragec Nejc ne razume, da ne more več diči, diča po mojem trebuhu:( Pri očiju sploh ni tako fino. Res se že veselim, bušija in seveda časa z malim dojenčkom. Sem v nedeljo pestvala 6 tednosv staro Saro in ... oh ja ... 9nebesa F., vsem vam želim lepe trenutke s svojimi :angel: in še lepše trenutke s svojimi :love: Lp od Ezi
|