Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: kdaj je vašim izpadel prvi mlečni zobek 7.4.2011 17:44:52
|
|
|
|
Precious
|
Pri 5 letih. Kdaj odpade- odvisno naš ni mogel zobka pustit na miru in ga je sam ves čas majal.odpadel je v parih dneh. Zdaj se mu oba zg. zobka majata,pa še vedno nista odpala,pa je že ceč kot 2 meseca mimo
|
|
|
|
RE: kdaj je vašim izpadel prvi mlečni zobek 7.4.2011 18:59:48
|
|
|
|
alda
|
Sine izgubil prvi mlečni zob pri 6.letih in 4mescih. Je pa tudi prve zobke dobil pri skoraj 9.mescih.
|
|
RE: kdaj je vašim izpadel prvi mlečni zobek 8.4.2011 10:27:57
|
|
|
|
Lunca1
|
Naša je bila stara 5,5 let
|
|
|
|
RE: kdaj je vašim izpadel prvi mlečni zobek 8.4.2011 20:31:04
|
|
|
|
krtek 1
|
Našemu pri 4.letih,je bil zelo hiter.Sedaj pri 6,5 letih ima osem stalnih zob.
|
|
|
|
RE: kdaj je vašim izpadel prvi mlečni zobek 9.4.2011 10:36:49
|
|
|
|
honey
|
Prvi zobek je dobil pri 5. mesecih, zdaj pa je star 6 let in ni videti, da bi se kaj dogajalo.
|
|
RE: kdaj je vašim izpadel prvi mlečni zobek 9.4.2011 11:21:45
|
|
|
|
CatJa
|
Pri šestih letih spodnji enki. Kmalu bo sedem in ima samo ta dva stalna. Je pa mlečne dobil dokaj pozno.
|
|
RE: kdaj je vašim izpadel prvi mlečni zobek 12.4.2011 10:49:58
|
|
|
|
buča
|
Pri dopolnjenih 7 letih sta ji najprej odpadli spodnji enki, nato 3-4 mes.kasneje še zgornji enki.Drug mesec bo praznovala 8.rojstni dan, pa ima 4 še nedorasle stalne zobke.Je pa tudi mlečne dobola zelo pozno-pri 13 mesecih prvi, pa še to dvojka zgoraj.
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?