|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   poganjalec-kako ji pomagat
5.4.2011 13:35:48   
Matejusska
Naša punčka (2 leti in 3 mesece) je od dedija dobila poganjalca, zdaj me pa zanima, koliko časa je trajalo, da so vaši otroci skapirali, kako to gre? Naša punči ne skapira, da se mora usesti na sedež in bi kar stala in hodila, kar gre seveda počasi in se zato v parih minutah naveliča. Pomislila sem že, da je mogoče poganalec prevelik, ampak je deklariran od 2. let naprej tko da prevelik ji verjetno ni.... Sedež ima zaenkrat spuščen popolnoma dol.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: poganjalec-kako ji pomagat
5.4.2011 13:38:30   
Tanik
moj sin je dobil poganjalčka pri enem letu in se je sam naučil,najprej se je poganjal nazaj, naprej smo ga pa potiskali.sedaj pri letu in pol drvi da ga komaj ustaviš.se tako poganja naprej da so že vsi čevlji zrabljeni.

daj jo gor sedet in jo potisni pa bo vidla da je treba z nogami delat.

a govoriva o enakem poganjalčku? sem šele zdaj pomislila

< Sporočilo je popravil Tanik -- 5.4.2011 13:39:50 >

(odgovor članu Matejusska)
Neposredna povezava do sporočila: 2
5.4.2011 13:45:10   
_sanja_*
Verjetno imata vidve v mislih vsaka svojega poganjalca?

Matejusska, ti misliš na kolo brez pedal ane? Ne na tamalega poganjalčka - avtek z volanom pačuser posted image ?

Naš je tega poganjalca (kolo brez pedal) dobil pred kakšnim mesecem. Star je isto kot tvoja. Prve dni je bilo tako kot pri vas; samo malo hodil, niti se ni usedel... Potem sem šla jaz rodit in ko sem prišla iz P je mali že tekal okrog. Danes se vozi ko odrasel. Brez čelade ga niti na dvorišče več ne spustim, ker res hitro teče, pa vsepovsod se spusti, noge dvigne v zrak in lovi ravnotežje. Neverjeten je. Ko mu bomo kupili pravo kolo, sem sigurna, da ne bo rabil več pomožnih koles.

Naučil se je sam. Sigurno se bo tvoja punčka tudi.

Je pa res, da je moj otrok izredno motorično razvit.

< Sporočilo je popravil _sanja_* -- 5.4.2011 13:46:40 >

(odgovor članu Tanik)
Neposredna povezava do sporočila: 3
5.4.2011 15:00:45   
Matejusska
Ja, sanja, poganalec = kolo brez pedal. user posted image No, upam, da bo res hitro skapirala. Me je prejle klicala tašča, da ima sosedov fantek pa lesenega in da na tistem se je pa naša punčka nekoliko bolje znašla kot na našemu - mi imamo, vsaj mislim da je Kettlerjev (rdeč in rumen). Mogoče je pa tisti leseni malo manjši, pa ji zato bolj odgovarja... No, sej itak hitro rastejo, tako da če ji je slučajno še malo prevelik, ji bo hitro prav. user posted image

(odgovor članu _sanja_*)
Neposredna povezava do sporočila: 4
5.4.2011 15:25:19   
nynna
Mi ga imamo tudi par dni pa še ni skapirala oz je tako kot pri vas kmalu dolgočasno. Pomembno je samo da ko sed,i da ima obe nogi trdno na tleh ne sme biti na prstkih.

Neposredna povezava do sporočila: 5
5.4.2011 16:27:34   
Hope2
Ketlerjev rdeči je najmanjši od vseh. Je pa res, da traja par dni, da skapirajo. Naš ga je začel rabit, ko še ni dosegel (17-18 mesecev), smo ga morali obuvati v čevlje , pa je ful hitro jezen ratal, ker ni zalaufalo kot npr avto poganjalček. Potem smo ga mal skrili, pri 20 mesecih pa je že zlaufalo. Najprej je hodil s poganjalcem med nogami, potem pa počasi počasi vsedel in šibal.
Pusti jo, naj se samo večkrat gor spravi in se vozaka kot ji paše, bo kmalu pogruntala.

Neposredna povezava do sporočila: 6
5.4.2011 18:25:58   
Matejusska
No, ko je šel mož po tamalo k tašči, je primerjal naš in sosedov poganjalec in pravi, da sta iste višine (oni so ga pred kratkim kupili v Mercatorju). Potem se je pa sosedov fantek na našega usedel in mu tudi ni šlo... No, pol sta pa moj mož in od fantka oče primerjala, kaj bi lahko bila razlika, da na našemu poganjalcu ne gre - vse kar sta ugotovila je bilo to, da je bil zic nekoliko nazaj nagnjen (da je bil sprednji konec malenkost višji kot zadnji) in da mogoče to moti, kar na prvi pogled pri sestavljanju sploh nisva opazila. Potem sta to popravila ampak tamala potem ni hotla več gor. user posted image  Bomo videli jutri.

< Sporočilo je popravil Matejusska -- 5.4.2011 18:26:37 >

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 7
6.4.2011 9:44:58   
mayci
Na začetku je tudi moj fant (ko je dobil poganjalca je bil star 2 leti in 4 mes.) hodil z njim. Po nekaj dneh uporabe pa je ugotovil, da gre lahko tudi hitreje in tako je sčasoma pridobival samozavest in seveda na koncu tako dirkal, da si ga komaj ujel user posted image ...
Še zdaj, ko je že5,5-letnik,se kdaj pa kdaj usede nanj in z veseljem dirka. user posted image
Kar potrpežljivo, samo čas potrebuje. user posted image

Lepo je biti mamica.. :))

Neposredna povezava do sporočila: 8
6.4.2011 12:29:23   
kristinaj
nekje pri 18m sta skužila kako to gre... jaz sem jih pustila, da sta sama probala, pokazala sem jima kako in ju pustila, če sta rabila pomoč sem pomagala... in sedaj mali se vozi z njim v vrtec, po novi gorici, ...

pazi le na čevlje, ker se hitro uničijo.. dej ji raje kakšne stare, že uničene....

polona 5.4.2007, 55 cm 3900 g
vili 19.10.2008, 57 cm, 3910 g

bila bi neustavljiva, če bi lahko začela....

Neposredna povezava do sporočila: 9
6.4.2011 19:41:48   
tana-2
V bistvu morajo najprej hoditi, vsedejo se šele, ko imajo toliko ravnotežja, da se lahko peljejo. Zagotovo gre od začetka, počasi, ampak bo pogruntala, brez skrbi. Še prekmalu jo boste lovili.user posted image

(odgovor članu kristinaj)
Neposredna povezava do sporočila: 10
9.4.2011 6:15:13   
ksenjaka
Ful je pomembno, da ima otrok obe nogi na tleh s celimi stopali. 

Sicer pa ni res, da je ketler najnižji. Poganjalec Puky http://www.kakadu.si/poganjalci-za-najmlajse/101-poganjalec-puky-lrm-moder.html je še nižji in lažji. Pa Likeabike Mini je tudi nižji ampak 3x dražji... 

(odgovor članu tana-2)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Čarobna zimska pustolovščina za najmlajše ...
Decembra v Kinodvor prihaja očarljiv animirani film Zimske prigode iz živalskega sveta. Pet poetičnih pravljic za otroke...
Kako organizirati nepozaben rojstni dan za...
Organiziran rojstni dan za otroke je lahko nepozaben dogodek, ki razbremeni starše in poskrbi za veselje otrok. Izberite...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?