|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   neg test
5.4.2011 8:22:35   
LittleSun
Danes je 5 dan odkar mi zaostaja user posted image . Včeraj sem naredila CB in ni bilo črtice. vedno sem imela redne user posted image . Je možno da po 5 dneh zaostanka še pokaže -??
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: neg test
5.4.2011 8:42:48   
Katte
LittleSun, možno je, da si imela malo kasneje O in da ti zato še ni pokazalo. Možno je pa tudi, da ti samo zamuja M. Če si noseča, ti bo test pokazal čez kak dan. Držim pesti.

Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013).
First loss in May 2014, at 6+2 wks.
Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015.
2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks.
3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks.
Still hoping.

(odgovor članu LittleSun)
Neposredna povezava do sporočila: 2
5.4.2011 9:26:16   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Katte

LittleSun, možno je, da si imela malo kasneje O in da ti zato še ni pokazalo. Možno je pa tudi, da ti samo zamuja M. Če si noseča, ti bo test pokazal čez kak dan. Držim pesti.

se strinjam,čez 2-3 dni ponovi če ne bo M

(odgovor članu Katte)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
5.4.2011 10:39:55   
LittleSun
Torej še vedno upamo na user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
5.4.2011 10:55:27   
Anonimen
CB pokaže pozitivno, ko je vsebnost betaHCG že višja. Najbolje da ga ponoviš čez nekaj dni, če M še ne bo, ali pa kupi kakega, ki je bolj občutljiv.
Pa druge, torej navpične črtice sploh ni bilo?

Neposredna povezava do sporočila: 5
5.4.2011 11:22:24   
LittleSun
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

CB pokaže pozitivno, ko je vsebnost betaHCG že višja. Najbolje da ga ponoviš čez nekaj dni, če M še ne bo, ali pa kupi kakega, ki je bolj občutljiv.
Pa druge, torej navpične črtice sploh ni bilo?

Ja kontrolna je bila normalno, samo navpične ki pokaže nosečnost ne. Pri prvi user posted image sem delala CB celo pred izostankom user posted image pa je pokazal zelo debelo user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
5.4.2011 11:35:39   
martythezebra
Little sun, pri meni je enako. Mi tudi zaostaja že šesti dan. Sem naredila včeraj CB je bil neg. Zdaj bom pa še par dni počakala pa potem še en test. Tako da držimo pesti ane, da se naredi + pri obema ;) lp

Neposredna povezava do sporočila: 7
5.4.2011 21:38:53   
nusi
jaz sem delala test cca 14 dni po izostanku user posted image in je bil -, potem sem čez 1 teden spet probala in user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 8
6.4.2011 7:34:11   
LittleSun
Danes zjutraj spet naredila in spet -. sem včeraj malo brala Pušenjaka in pravi, da če je test -, potem ni nosečnosti. počutim se tako slabo, kot da bi imela neko gripo, vse me boli, komaj stojim, utrujena sem, na bruhanje mi gre. res ne vemuser posted image user posted image

(odgovor članu nusi)
Neposredna povezava do sporočila: 9
6.4.2011 10:11:25   
LittleSun
pa je le prišla user posted image user posted image ampak glede na to, da sem bila zelo v skrbeh kaj je z mano narobe, ker imam res redne user posted image sem je po eni strani vesela. pa naslednji mesecuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 10
6.4.2011 18:18:45   
martythezebra
ja pri meni je tudi prišla user posted image . Čeprav zjutraj samo tri kapljice pol pa cel dan nič, ampak verjetno bo jutri na ful. Zdj pa veselo na delo naprej, pa držat pesti da bo drugi mesec + ane ;)

Neposredna povezava do sporočila: 11
7.4.2011 9:34:04   
LittleSun
Jaz sem tudi včeraj imela čisto malo, ponoči pa cel potokuser posted image
držim pesti, da bo user posted image maja.

(odgovor članu martythezebra)
Neposredna povezava do sporočila: 12
7.4.2011 21:42:19   
martythezebra
ja pri meni je bil ta potok danes dopoldne :) zdj pa upam da je ne bo maja (4.-7.nekje) :)

Neposredna povezava do sporočila: 13
8.4.2011 14:45:39   
LittleSun
Nekje med tem datumom tudi jaz upam, da je ne bo. bova skupaj stiskali pestkeuser posted image user posted image

(odgovor članu martythezebra)
Neposredna povezava do sporočila: 14
10.4.2011 12:07:00   
martythezebra
No super, potem se čez en mesec spet slišiva na forumu :)

Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?