Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: ideje za nadeve za tortilije 1.4.2011 18:31:28
|
|
|
|
Felicita
|
http://www.ringaraja.net/forum/tortilja/m_5534771/mpage_1/tm.htm#5535265
Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize that when you were young prices were reasonable, politicians were noble and children respected their elders.
|
|
|
|
RE: ideje za nadeve za tortilije 1.4.2011 19:18:38
|
|
|
|
kajajaka
|
jaz naredim omako - mleto meso na čebulci pa s paradižnikom... bolj gosto, da ne kaplja toliko iz tortilij, če delam za odrasle dodam eno hot omako za tortilje, sicer pa ne. potem pa v posodice narežem in pripravim: kumare, papriko, paradižnik, koruza, rdeči fižol in kislo smetano. Tortilije pogrejem, razdelim na krožnike in potem si jih vsi sami filamo kot vsak sam hoče. Moj bolj mesno omako, jaz bolj zelenjavo...
|
|
|
|
RE: ideje za nadeve za tortilije 1.4.2011 19:38:26
|
|
|
|
naja17
|
Piščančje trakove popečem, začinim po želji - sol, poper, vageta, čili, dodam koruzo in fižol in na koncu rdečo omakco pomešam. Na isti način naredim tunin nadev...
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Magnezij in železo v nosečnostiV nosečnosti se poveča potreba po določenih mineralih v telesu in med njimi sta zelo pomembna magnezij in železo. Ali mo...
Zadnje s foruma
ZanositevDaiseKoliko casa ste potrebovale, da ste zanosile? 1 mesec (
39%)
2 ali 3 mesece (
19%)
4 do 6 mesecev (
11%)
6 do 12 mesecev (
6%)
1 do 2 leti (
9%)
vec kot 2 leti (
16%)
Število vseh glasov: 402Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!