|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   posteljnina - kje v LJ
15.8.2005 13:22:26   
2ursae
Posteljninca za dojenčka (kovtrček 120 x 80): ok, pogledala sem že v BC, pa mi nič ne odgovarja - ta luškane prodajajo namreč le v kompletu s kovtrčkom, katerega pa že imava. Izbira tistih, kjer kovtrčka ni treba kupit je pa zelo borna :((

Kam naj grem še pogledat? V mislih imam Rutar, Harvey Norman ... ali tam res imajo? In kje še?

naj naj hvala in pozdravček vsem :muca:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   posteljnina - kje v LJ
15.8.2005 13:25:37   
Minka Pobalinka
Ja izbira je borna, cene pa KATASTROFALNE !! Jaz bom posteljnino kupila kar v Avstriji ali Italiji, nekaj pa jo bom tudi sešila.. :bravo:

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   posteljnina - kje v LJ
15.8.2005 13:36:37   
Kety
Poglej v Emporiumu spodaj (hala D) v trgovini Odejica Skofja Loka! Jaz sem tam ful velik dobila. V kompletu je samo prevleka za kovtrcek in rjuhica,....so pa tudi popolni kompleti. Ful izbire!

LP Kety

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   posteljnina - kje v LJ
15.8.2005 13:37:48   
2ursae
ti, sem videla v IKEI ful luštne in poceni, samo kaj, ko so le nekih nadrealističnih dimenzij, ki pri nas v Slo sploh ne pridejo v poštev...:((. Ne vem, a so to švedske dimenzije, samo če so tudi na splošno v Avstriji take, pol boš najbrž težko kaj našla :grrr:.

pozdravček :muca:

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   posteljnina - kje v LJ
15.8.2005 13:41:02   
kati1
ojla

tud v BC v BTC-ju imajo precej posteljnine. Poleg dragih italjanskih imajo tud od slovenskih proizvajalcev - precej bolj ugodno. Da se kupiti tud ločene stvari (ne sam kompleti).

lp, K

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   posteljnina - kje v LJ
15.8.2005 23:30:13   
Anonimen
Zakaj pa preprosto ne daste kaki šivilji, da vam zašije željeno, saj konec koncev prišparate živčke, pa noge, energijo, bencin in (tudi) denar?

(odgovor članu 2ursae)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   posteljnina - kje v LJ
15.8.2005 23:31:18   
Anonimen
Poglej se v Lesnini na Brdu.

(odgovor članu 2ursae)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   posteljnina - kje v LJ
16.8.2005 9:56:35   
karla 04
Cao!

Jaz sem vso posteljnino ravno prejšnji teden kupila v odejci na Brezovici. Sami šivajo doma in lahko izbereš kar hočeš, naredili so mi v enem dnevu celo 2 kompleta, spalno vrečo in prevleko za trip trap. Prišlo me je pol ceneje kot v BC.

Imajo tudi spletno stran, ampak bolje je, da naročiš direktno tam, ker imajo več izbire vzorcev.

LP, Karla

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?