Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: kus kus, ovseni kosmiči 29.3.2011 9:11:18
|
|
|
|
Najaa
|
Pri nas so bili ovseni kosmiči za zajtrk, kus kus pa za kosilo zraven kakšne omakice, mesa.
|
|
|
|
RE: kus kus, ovseni kosmiči 29.3.2011 15:52:26
|
|
|
|
victrix
|
Sin se zjutraj in zvečer doji, vmes ima 3 (včasih 4) obroke GH. Kus kus mu dajem za kosilo ali večerjo skupaj z mesom in/ali zelenjavo. Ovsene kosmiče največkrat je skupaj z mletim lanenim semenom v navadnem jogurtu. Včasih mu jih naredim s svežim ali kuhanim sadjem, AM ali riževim mlekom. Od začetka sem mu jih rahlo zmlela v kavnem mlinčku, zdaj jih samo prej namočim, da se zmehčajo. Dopoldan ima ponavadi kombinacije s sadjem, popoldan oz. zvečer z mlekom.
|
|
|
|
RE: kus kus, ovseni kosmiči 30.3.2011 21:25:46
|
|
|
|
Marčevka2010
|
V čem mu jih namočiš, kar v ohlajeni prekuhani vodi ali v čem drugem? Tudi sama razmišljem, da bi jih začela uvajat v hrano.
|
|
|
|
RE: kus kus, ovseni kosmiči 31.3.2011 18:26:21
|
|
|
|
victrix
|
Če jih pripravim z jogurtom, jih nič prej ne namakam, ampak pustim, da se zmehčajo v jogurtu. Kakšno uro prej naredim in pustim na pultu, da se še jogurt malo segreje. Če jih delam s sadjem, jih namočim v kompotu, ki mi je ostal npr. od dopoldanske malice ali pa v vodi ter jih nato zmešam s svežim sadjem. Včasih jih nič ne namakam, ampak malo pokuham, da postanejo takšni "sluzasti", včasih pa ne eno ne drugo, ampak samo vsujem iz vrečke, zmešam s čim in direktno po grlu. Se mi zdi, da je tamalem vseeno, kako jih dobi servirane.
|
|
|
|
RE: kus kus, ovseni kosmiči 1.4.2011 15:02:50
|
|
|
|
pikapolonice
|
Sem ji dala ovsene kosmiče, ki jih je lepo pojedla. Je pa ful kakala po njih. Ima še katero tako izkušnjo?
|
|
|
|
RE: kus kus, ovseni kosmiči 1.4.2011 17:15:17
|
|
|
|
victrix
|
Kaj pa vem........Meni se zdi, da ful kaka po jogurtu ali pa po hrani, ki je v večjih koščkih in vse ne prebavi v celoti. Npr. kakšen amarant potem lovim po ritki, kvinojo ... Sklepam, da koščki pospešijo njegovo prebavo. Mogoče pri tvoji tako delujejo ovseni kosmiči.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?