beybk
|
punce, vem da je veliko napisanega na to temo, ampak jaz bi vas vseeno prosila za prijaznost in novejše odgovore. v mojem primeru je tako: porodniška se mi izteče 22.4. (ŽE... ). moja mala ima že od rojstva probleme s pljučki, z dihanjem in posledično je skoz prehlajena, že dvakrat sva bili na kisiku, doma inhalirave, sicer ne skoz, kadar je res hudo, enkrat sva bili že na slikanju pljuč, naša pediatrinja pravi, da ji nekaj poka v pljučkih, da se dve mreni drgneta skupaj, ker ima premalo tekočine vmes in naju je šele sedaj, čeprav imamo probleme že od rojstva in jaz to skoz omenjam ped., naju je šele sedaj poslala na pulmologijo, kjer sva bili v petek, kjer so naju še enkrat slikali, ves dan poslušali pljučka, vzeli še kri, da preverijo celice in imunost, ma res so se ji posvetili, imava še kontrolo, izvide še čakava. hvala bogu in hvala doktorju na pulm. da se ji je tako posvetil, da sedaj, ko sva končno prišli do tega, da ji bodo končno prišli do konca, kaj revčko malo tako matra. sedaj pa me zanima: kolegica mi je rekla, da lahko zaprosim za podaljšanje porod., kar seveda se mi zdi, da bi bilo res dobro, saj glede na to, da so se moji pikici šele zdaj začeli posvečati, mislim da naju čaka še kar težka borba in veliko letanja in preiskav, sedaj me pa zanima, ali sem mogoče že prepozna da zaprosim za podaljšanje? kako to storim, kam se obrnem, res nič ne vem, na tem področju sem izgubljena, tako da punce drage, prosim vas za pomoč. kako se sploh lotim tega, ali grem k pediatrinji da mi pomaga, da vse papirje skup znese, pa kako je s tem, da bom verjetno izvide od petka dobila šele čez 14 dni ko imava z malo kontrolo? najbolj me skrbi, da nisem že prepozna, ker se mi že drug mesec izteče porodniška, samo nisem jaz kriva, da sem morala toliko časa težit in tolikokrat ponavljat da ima moja pikica skoz probleme, da smo jo toliko časa matrali in da smo zaradi tega verjetno tako slabo in težko spali ker sedaj so nama na pulmološki končno dali en antibiotik in moram reči, da hvala bogu se očitno stanje malo umirja in da tudi lažje spi in več spi, ker očitno je res imela neko dihalno stisko. se opravičujem, ker sem bila dolga, ampak tako se mi smili mala, ker smo jo toliko časa matrali.
|