Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: deklamacija za mamo- pozna katera? 25.3.2011 8:24:50
|
|
|
|
janapan
|
Te ne poznam...poznam pa to od moje takrat 2 letne hčerkice lani.... srček vroč imam komu naj ga dam tebi draga mama ker te rada imam.
|
|
|
|
RE: deklamacija za mamo- pozna katera? 25.3.2011 8:31:46
|
|
|
|
mamamajča
|
aha, poznam. Imam še eno, ki mi je pa verjetno kar najlepše voščilo za ta dan: Najboljši mami na celem planetu darilo prinašam v zlatem paketu. V njem je ljubezen in srčna zahvala, zato, ker si moja mama postala. A ni lepo? :) Ah jaz sem čisto raznežena danes. No, zgornjo deklamacijo iščem zato, ker se jo je sin učil, pa ne zna še cele in je želel, da se jo skupaj naučiva. Pa je ne najdem.
|
|
|
|
RE: deklamacija za mamo- pozna katera? 25.3.2011 9:30:52
|
|
|
|
ursi
|
DAN ŽENA Dan žena me zmeraj čudi in mojo mamo zgleda tudi. Očka kosilo skuha, posodo pomije, preprogo našeška, rože zalije. Ta dan mama samo sedi Jaz pa si mislim: Še več takšnih dni!
|
|
|
|
RE: deklamacija za mamo- pozna katera? 25.3.2011 9:58:33
|
|
|
|
mamamajča
|
o super. Torej so v vrtcu malo priredili za materinski dan, zato nisem našla :) Hvala!
|
|
|
|
RE: deklamacija za mamo- pozna katera? 25.3.2011 13:02:43
|
|
|
|
uškinamama
|
Mamino naročje je sončno kot pobočje, kamor se privijem, skrijem in spočijem. ...V njem vsakič odkrijem, da sem brez napak. V maminem naročju sem cmera in junak. Tam se lahko zjokam, se važim, krohotam. Bolj varnega kotička na svetu ne poznam. meni ena najlepših mamastih pesmi
|
|
RE: deklamacija za mamo- pozna katera? 25.3.2011 13:45:00
|
|
|
|
petarda
|
Lepa, zelo! Dodajam še eno. MAMICA KDOR JE NIMA, NI ROJEN - TAKŠEN NAJBRŽ NI NOBEN. ČE SI ČLOVEK, MAČEK, MIŠ, LE OB MAMI PREŽIVIŠ. MAMICA MI DA IME, PRVO PRAVLJICO POVE, Z ENERGIJAMI SRCA ME SPODBUJA IN CRKLJA. MAMICA MI RAZLOŽI, KAJ JE DOBRO IN KAJ NI, DA OD DALEČ PREPOZNAM PRAVO POT, KJER HODIM SAM. (Zvezdana Majhen)
|
|
|
|
RE: deklamacija za mamo- pozna katera? 25.3.2011 14:13:59
|
|
|
|
TomTaylor
|
IZVIRNO SPOROČILO: ursi DAN ŽENA Dan žena me zmeraj čudi in mojo mamo zgleda tudi. Očka kosilo skuha, posodo pomije, preprogo našeška, rože zalije. Ta dan mama samo sedi Jaz pa si mislim: Še več takšnih dni! klinc gleda preprogo, mamo naj zvečer našeška
|
|
RE: deklamacija za mamo- pozna katera? 25.3.2011 15:03:04
|
|
|
|
TomTaylor
|
IZVIRNO SPOROČILO: mamamajča TT, packa jeah, that's me
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?