Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Termo posodice za hrano 21.3.2011 20:51:51
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: nincy29 Pozdravljene! Zanima me če morda katera ve kje lahko kupim termo posodice za hrano?Rabimo za v vrtec,tako cca 3. posodice.Ene take posodice v kompletu sem videla edino v merkatorju,cena pa skor 50€ . LP zakaj za v vrtec?
|
|
|
|
RE: Termo posodice za hrano 21.3.2011 20:53:25
|
|
|
|
onka
|
Termo posodice imajo v interšparu. Tri različne velikosti, ca 400ml, 800ml. Cena je nekje okoli 8 evr. Pa mislim, da sem jih videla tudi v Hipermarketu Mercator.
|
|
|
|
RE: Termo posodice za hrano 21.3.2011 20:54:43
|
|
|
|
nincy29
|
volga zaradi alergije na hrano bo dobival dietno hrano v svojo posodico onka a si ziher??imaš morda link kako izgledajo te posodice?
|
|
|
|
RE: Termo posodice za hrano 21.3.2011 20:56:15
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: nincy29 volga zaradi alergije na hrano bo dobival dietno hrano v svojo posodico onka a si ziher??imaš morda link kako izgledajo te posodice? aja, to pa ja. kje jih majo, pa ne vem.
|
|
|
|
RE: Termo posodice za hrano 21.3.2011 20:57:23
|
|
|
|
onka
|
Ja ziher, ker sem jih jaz nameravala kupiti ko je bil naš majhne, tko za na izlet. So nizke, okrogle, sivkaste barve. Kot ene bunke, na pokrovu je ročaj. Bom poskušala pobrskati, če jih kje najdem na internetu.
|
|
|
|
RE: Termo posodice za hrano 21.3.2011 20:59:50
|
|
|
|
nincy29
|
IZVIRNO SPOROČILO: onka Ja ziher, ker sem jih jaz nameravala kupiti ko je bil naš majhne, tko za na izlet. So nizke, okrogle, sivkaste barve. Kot ene bunke, na pokrovu je ročaj. Bom poskušala pobrskati, če jih kje najdem na internetu. aha,če ti ni težko bi mi res fotka prišla prav da vem kaj iskat,jaz sem dobila v merkatorju termo posode samo take okrogle ko so zložene ena na drugo,ene 4 so.in to je to.
|
|
|
|
RE: Termo posodice za hrano 21.3.2011 21:17:48
|
|
|
|
sončnica24
|
Kaj nimajo v vrtcu svojih. Pri nas vem da je več otrok z alergijami, pa noben starš ne rabi nosit posodic s sabo. Saj to jim v vrtcu ostane, teh alergij na hrano je tak vsako leto več. Drugače pa bi jih znali met tudi v Merkurju al pa v E'Leclerku?
|
|
|
| Stran: [1] |
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......