|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   zanositev in spolni odnos
19.3.2011 9:21:57   
sončica25
Pozdravljene!no, pa je še ena user posted image med vamiuser posted image ....končno se je tudi meni nasmehnila sreča.ja, pri meni se je pa tako začelo da kakšnih posebnosti nisem čutila ko sem zanosila....vsaj nekaj časa ne.....user posted image mi je sicer zaostajala vendar tega nisem veliko dajala na veliki zvon......rekla sem si da grem še dvakrat smučat pa da bolje da še nisem ziher kot pa da bi na smučanju samo o tem študirala če to škodi mojemu user posted image ......no, naj omenim da sem na zadnjem smučanju grdo padla in upam, da ni kaj škodilouser posted image .....in takoj drugi dan sem šla naredit test......pokazali sta se user posted image .....naj še to povem da bi morala user posted image dobit okoli 20.2. pa je ni blo....test pa je bil narejen 3.3.....in tisti plusek se je takoj pokazal....no, kot sem že na začetku povedala ni bilo nobenih posebnosti da bi sumila za nosečnost razen izostanek user posted image .zdaj pa imam tako boleče prsi za znoret!!ne smem se jih sploh dotaknit!!!poleg tega sem neprestano lačna, ko pa jem mi pa nič ne diši in še povrh tega mi je še slabo...in pa še ena stvar..zato bi prosila če ima katera izkušnjo s tem, bom zelo vesela odgovora.ko imava z možekom spolni odnos me zelo boli in se ne morem niti sprostit....mislim da v enem mesecu sva imela spolni odnos samo dvakrat ker me je bolelo pa ne vem zakaj.ima katera izkušnjo s tem??sicer imam prvi pregled to sredo in upam, da mi bo moja G znala kaj več povedat o tem.pa zanima me kdaj ti tisti test naredijo za sindrome.....verjetno mi ga prvič ne bodo...ali pač??lep pozdrav od vesele nove nosečke user posted image user posted image user posted image user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: zanositev in spolni odnos
19.3.2011 15:37:48   
miapia
Mislim, da si na splošno zelo nesproščena. V glavi imaš milijon misli in pomislekov, nisi pa bolna, ampak samo noseča. Slabost pa ja....meni je bilo tri mesece, bruhala niti nisem, ni pa fajn. Prsa so me tudi bolela ene tri mesece in to za znoret, potem pa je nehalo. Z možem sva seksala kar dolgo v nosečnost, bolj na easy, ampak me ni nič bolelo. Popadke lakote pa nisem imela.

Tri stvari so nam ostale iz raja: zvezde, cvetlice in otroci. (Dante Alighieri)

(odgovor članu sončica25)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: zanositev in spolni odnos
23.3.2011 15:14:23   
sončica25
miapia, hvala za odgovor......user posted image user posted image user posted image
no, naj povem da sem danes imela prvi pregled in se je že videl in slišal user posted image najinegauser posted image ...za začetek je rekla G da je vse vredu, moram pa se prijavit za NS tako da res dobim potrdilo da je z user posted image vse ok.....komaj čakam....rok imam 30.10. user posted image user posted image user posted image ....mogoče imaš res prav da imam v glavi ogromno misli in pomislekov in sem zaradi tega manj sproščena...mi pa je danes G rekla da je ponavadi lahko pri nekaterih nosečnicah v prvem tromesečju nožnica bolj suha in je lahko spolni odnos mogoče zaradi tega rahlo boleč....pač naj tega ne počnemo če boli.....malo sem bila pomirjena ker sem res mislila da je kaj narobe z mano.....še enkrat hvala za odgovor in lep pozdravuser posted image

(odgovor članu miapia)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?